Ahojte, viete mi niekto poradiť ako je to s objednaním vyšetrenia na kardiológiu, či musím mať aj výmenný lístok od obvodnej alebo nie? A zároveň čo vám tam všetko robili?
@ntlucy zavolaj a opýtaj sa, odo mňa chceli výmenný lístok a zdravotnú kartu. A záleží aký máš problém.
my sme mali... V pondelok som zavolala sestričke a termín sme dostali o 3 dni... Som si myslela že asi zle počujem...Už som sa s tým dávno nestretla aby sme dostali termín na vyšetrenie za 3 dni. Bežne čakáme 3-5 mesiacov....
treba zavolat a objednat sa na termin sa caka od niekolko tyzdnov po mesiace
na vymenny listok sa spytaj ale podla mna nezoberu bez a plus zvycajne aj kartu pytaju
kardiopacient so skusenostami
Veľa šťastia, my sme obvolali asi 20, kym nas jeden vzal. Stav po infarkte, hospitalizácii. A davali nam termíny na leto.
najlepšie je si tam zavolať a opýtať sa.. ja som v okt/nov prekonala Covid, začiatkom decembra som bola na pľúcnom bez výmenného lístka, sestrička mi po telefóne povedala, že ak budem mať, ok, ak nie, poriešime to aj tak a na druhý deň ma vyšetrili.. pred týždňom som bola na kardio, rovnako ma obj bez lístka, pretože mám pocit arytmie s vysokým tepom, nakoniec som lístok ale mala, lebo mi tep vyskočil až na 140 hneď ráno po prebudení, tak som šla k obvodnému..
Ja idem so synom druhý krát na kardio a potrebovali sme 2x odporúčanie od doktorky.. ale vedela som že pôjdem vo februári tak som sa objednala už v novembri tam sa treba aspoň 3m dopredu .. teda my to tak mame to sú take vyšetrenia že sa dlho čaká 😏
@ntlucy teraz vraj nie su vymenne listky povinne, ale pri takom vysetreni ako kardiologia, pochybujem, ze ta vezmu len tak, treba si zavolat a opytat sa. To si si sama naordinovala kardiologicke vysetrenie?