Ahoj baby, potrebujem pomoc. Ako sa inhaluje Vincentka (4r dieta)? To len cistu Vincentku dat do inhalatora alebo riedit ju vodou? Nejako neviem najst toto info.
Ja som na radu lekárky aj takú mierne letnú Vincentku kvapkala do nošteka ako nosné kvapky.
@stastnamamulka A to len dam do inhalatora tych 7 ml, co je teda zasobnik na liecivo a to vsetko? Alebo toho treba menej? Nikde som nenasla ani kolko tych ml ma byt.
@hyta No u nas je problem zakvapkat nostek, takze idem skusit inhalator.
@lenzas pre deti sa tuším odporúča inhalovať 5-10minút, netuším však koľko ml to robí.
Nikdy som neriedila ani pri malej. Rovno do inhalatora🙂
vzdy som davala do inhalatora tolko kolko dieta vydrzi, t.j. prvy krat si vyskusaj a cca tych 10-15 min. by mohlo vydrzat a viac krat za den a teda vincentku predavaju aj nie kvapkadlo ale na striekanie do nosteka aj to som pouzivala ak treba
Baby, a ako dlho pouzivate otvorenu vincentku? Pisu, ze 3 dni. Pouzivate aj dlhsie?
@lenzas dobrý deň . Chcem sa spýtať vincentku ste kupovali normálne v obchode ci v lekárni? Ja som uplny začiatočník .prave som objednala inhalator pre syna a citam co sa teda moze inhalovat. Ambrobene a fyziologicky rozrok v lekarni.. len som nevedela ci aj tu vincentku. Ci kúpiť normálne v obchode ci v lekárni Ďakujem
@sonik231 Normálne v lekárni dostanete kúpiť 🙂 či aj v obchode - to neviem. Ja kupujem vždy v lekárni...
@bonaqua317 ďakujem, kupila som v lekárni 🙂
netreba riediť ani pri deťoch 😉