Ako funguje v dnešnej dobe testovanie? Naposledy keď som bola tehotná tak som si spravila test, 2 čiarky, volala lekárke a dala termín. No ako vidím teraz 10 testov, duch, čiarka, falošná čiarka, negatívny atď. Tak ako to je? Ak mám 2 čiarky tak som tehotná a môžem volať dr? Alebo ani 2 čiarky neznamenajú tehotenstvo?
testovat idealne, ked meska menstruacia, ak je test pozitivny, mozes volat a lekar ti da termin podla jeho zvyklosti
Ja som testovala dvakrat pri kazdom tehotenstve, pre istotu a vsetky boli v poriadku. Testovala som po meskani, takze ziadny duchovia, ale pekne kolajnice. A k dr som sa neponahlala. Staci zavolat a zistit ako to je v konkretnej ambulancii. Niekde staci ist okolo 8-10tyzdna ak je vsetko v poriadku.
Doktorka mi vždy dáva termín tak na 6-8tt. Len jej chcem zavolať aby vedela o mne.
No nevedela som čo sa zmenilo, lebo kedysi pozitívny test znamenal tehotenstvo ale ako rolujem MK už nie som si istá 😁
2 ciarky ktore vybehli v limite a test bol robeny po vymeskani menstruacie znamenaju tehotenstvo a mozes volat dr kvoli terminu (ak sa nic specialne nestane, je to spolahlive).
Chapem zeny ktore su zufale alebo plne nadeje alebo musia skoro testovat kvoli liekom/praci atd, ale ked sa testuje tak ako sa nema a ked sa nema, vtedy to je nespolahlive.