Ako funguje balík Komplexná prehliadka v Procare?

ivkaivka9
25. sep 2019

Ahojte, chcem sa opýtať, či máte niekto skúsenosti s balíkom komplexná prehliadka Maxi v Procare. Ako to vlastne funguje? Zaplatím to online, alebo lepšie je tam ísť osobne? Vyšetrenie je potom v jeden deň, alebo sa objednáva na jednotlivé vyšetrenia zvlášť?

mogaa
25. sep 2019

@ivkaivka9 sestra to zvažovala, nakoniec si platili nadštandatdnú preventívku v onkologickom ústave v BA a nelutovala - síce zaplatila 500euro ale robili jej vyšetrenie onkomarkerov + kopu ďaľších vyšetrení - všetko v jeden deň - zistili jej síce 7diagnóz, ale zistili jej aj nedomykavosť chlopne. Kardiológ sa potom smial že ano zistili vám síce 7diagnóz ale vážne je len toto a toto, ostatné sú banality len mierne odchýlky a netreba to ani sledovať....ale k tomu kardiológovi chodiť musí lebo keby sa to zhoršilo tak musí byť operácia.....Bežne keďže kardiológovi nechodila by jej to nezistili, lebo nedomykavosť chlopne sa zistí len Echo-m a to bežne nerobia(len kardiológ)

sisa_s
25. sep 2019

Moja kamaratka chodi raz za rok, ale plati jej to zamestnavatel, takze neviem detaily, bola objednana v 1 den a presne jej naplanovali casy, kedy do ktorej ambulancie pojde 🙂 napr. 9:30 ocne, 10:00 stitna zlaza,...

deti95060810
25. sep 2019

@mogaa s tým srdcom nemala problémy žiadne?

ladyelsa87
25. sep 2019

@ivkaivka9 ja osobne nemám dobre skusenosti. Mala som všetko absolvovať v jeden deň. Hneď ráno po príchode na recepciu mi recepčná drzo a bez stipky slušnosti oznámila, že dvaja lekári majú dovolenku a tak mi vysetrenia musia presunúť na iný deň. Takže som absolvovala 2x cestu do BA. Mohli aspoň zavolať. Inak by som povedala, že okrem milých sestriciek na odberoch som narazila na samých neochotnych a flegmatickych lekárov. Za mňa vyhodené peniaze....A platila som online, skumavky na odbery mi po mojej žiadosti poslali poštou.

tedmosby
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marvey1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mogaa
25. sep 2019

@deti95060810 nie....bývala trochu unavená, ale nevenovala tomu pozornosť....ani zadýchaná nebývala....EKG na preventívke ok.....problém s tou nedomykavosťou je v tom, že môže byť plne bezpríznaková alebo sa problémy objavia až keď je už neskoro a je potrebná operácia...a Echo sa bežne nerobí len ak niekto už problém so srdcom má a chodí kardiológovi.....Dokonca ten kardiológ na tej preventívke jej povedal že už je to na operáciu...ono to funguje tak že ak to zistí kardiológ a mysl si že je to na operáciu, ide sa ešte na konzultáciu do Ústavu srdcových chorôb kde sa tieto operácie robia a až tam kardiochirurg dá stanovisko či len sledovať alebo už je to na operáciu....sestra si našla kariológa čo je priamo operatér, takže ten jej hneď povedal že operácia nie, stačí raz ročne kontrola či sa to nezhoršuje,ale ak by mala akútne problémy ako zadýchanie a pod.hneď prísť...