Dobrý deň beriem polku tabletky na tlak do 36 kg 3 dni som si dala štvrtku lebo mi moc klesal a necítila som sa dobre potom za stúpol ale tak že do schodov 150/80 85 teraz som si dala zas polku ráno a mám okolo 110-80 104-77 prosím vás podľa mňa je ten vrchný veľmi nízky neviem čo mám robiť ďakujem meriam si ho aj keď chodím to mám okolo 110-80 100-80 pride mi to veľmi maly rozdiel
Tlak je ok,počúvaj lekara užívaj 1/2tbl,sama vidíš,že pri 1/4 tbl.isiel zase vyssie....a radšej mať nižší ako vysoký
A vies ty, ze lieky na tlak zaberaju az tak za cca 2 tyzdne? Inak nerozumiem, co si vlastne merias. Tlak si mas meriat zasadne v klude, nie pri chodzi a inych aktivnych cinnostiach.
kázali ti tlak merať,? syn tiež že má vyšší a internista mu povedal aby tlakomer zahodil....
mne v apríli odmerali na predoperačnom a namerali 85/55... no dobre mi ozaj nebolo - poslali ma na 6 poschodie peši a takto zopakovať aspoň 3 krát...zabralo.
takže z nižšieho spravíš vyšší - pohybom.
Už v Sk zdravotníci ti bolo radené, nemeraj počas chôdzi alebo behania či šľapania po schodoch. Keď ideš merať tlak musíš 10 - 15 m v klude sedieť, osobne si myslím že sa moc pozorujes!
Nie, nemáš nízky tlak. Nízky tlak je pod 90 horny. Pi dostatok tekutín a lieky užívaj tak, ako máš.