Mamina ide na úpravu chrupu. Môžte napísať, s čím máte skúsenosť a ako dlho vám to vydržalo ? Ďakujem vám ❤️❤️ zvažujeme každú jednu možnosť. Môžte aj napísať nejakého fajn zubára. Kludne celé Slovensko, Česko, alebo Poľsko. Ide skôr o kvalitu ako cenu, nech to vydrží tých 10 rokov
PS: áno, už bola aj na konzultácii.
Korunky su trvanlive, vydrzia 20 rokov, aj viac. Kym mas zuby, treba dat korunky. Implantaty su riesenim vtedy, ak zuby nemas. Mne opravoval zub pod korunkou jej prevrtanim, nemusel ju davat dole. S fazetami skusenosti nemam.
@marhulka13 vidíte už na zuboch zmeny ? Že ich bude čoskoro treba vymeniť ? Alebo je to ešte stále v poriadku?
@vahcaac obom nám to zatiaľ drží ako ma a netreba ešte meniť. Samozrejme, sú pravidelne kontrolovane
ja mam implantat od vcera takze este neviem posudit. ale mam dorebene onlajky, to su v podstate ako keby korunky z keramiky.
https://www.stomatologiaaupark.sk/vyplne-inlaye...
mam to uz 3 rok a uplne super.
muz mal mostik ten klasicky droty a dnu este tiez droty a casom to bolo sive ale teda asi po 20r. potom mu menila za ine a super dobre to vyzera ziadne ze ako keby mal orbitky v ustach
@vahcaac my sme sa pri mamine zameriavali na to, aby boli implantáty značky straumann (tie najkvalitnejšie na trhu s dlhou históriou a výsledkami) a aby boli korunky a mostiky urobene metódou CEREC.
S takou technologiu pracujú len zubári na klinikách, tých drahších. Veľmi dôležitý je aj výber chirurga.
Mama si to dala robiť u dr. Paneka v dent 32, zvažovali sme aj Dr. Babcan, dently.
fuu ja mam 1 korunku a 1 fazetu vydrzali cez 20r
@vahcaac my máme obaja s manželom mostík, ja ešte aj dva implantáty. On ich ma už 16 rokov tie isté, ja 10. Robil nám to odlišný zubár, jemu v nz a mne v nr