Ako dlho vám vychádzal pozitívny AG test?

esmeronka
27. mar 2022

Ahojte ako dlho vám vychádzal ešte pozitívny antigén na kovid? Mám 10 dní od prvých príznakov a kolajnice ešte vyraznejšie ako ked som zistila že som pozitívna

nedockavka372
27. mar 2022

Ja mam 9 dni a to iste :(

randy666
27. mar 2022

Ja som akurát testovala 5-ročnú dcérku. Od minulého piatka je pozitívna, no dnes je tá druha čiarka už len slabunka. Ja som bola pozitívna od nedele a v piatok som už mala negatívny test.

radacak
27. mar 2022

No toto zaujíma aj mňa...dcéra je pozitívna od utorka,zajtra /v utorok ju otestujem a uvidíme
Ja som len od piatka ale tiež sa skúsim v utorok otestovať...😔🤔

xiaomi_
27. mar 2022

v momke uz som bola na 4 den negat, ale domace dalsie 4 dni vychadzali pozit

radacak
27. mar 2022

@xiaomi_ ja budem musieť ísť tiež do momky budúci týždeň..idem na kontrolu a tam mi treba test.Ale ak budem doma pozitívna tak to asi nebudem riskovať 🙈😔

katkatonkova
27. mar 2022

Dcérka v piatok pozitívna....riadne koľajnice už za 5 sekúnd....dnes pred chvíľkou negatívna

randy666
27. mar 2022

@katkatonkova čiže dcérka bola pozitívna len dva dni?či pozitívna bola minulý piatok?

radacak
27. mar 2022

@katkatonkova tento piatok?dakujem

katkatonkova
27. mar 2022

@randy666 no v podstate len 2 dni.....ani nemala žiadne príznaky.....nič.....šialená bola rovnako....

katkatonkova
27. mar 2022

@radacak áno...tento piatok...vo štvrtok mala ducha na teste a v piatok poobede riadne koľajnice....a dneska ani náznak druhej čiarky

randy666
27. mar 2022

@katkatonkova koľko rokov ma dcérka? Moja mala minulý piatok večer zvýšenú teplotu 37,7 a sopel reku neni možné teraz si bola chorá. Spravili sme test a dve čiarky sa ukázali hneď. No teplotu už viac nemala len sopel. Tento piatok som ju testovala zas a dve čiarky ešte hneď a jasné. Dnes je to desiaty deň a druhá čiarka už len slabunká. 🤷🏼‍♀️

randy666
27. mar 2022

Je to ešte pozitívny test pravda 😀

radacak
27. mar 2022

@katkatonkova ďakujem za odpoveď...mne tiež vyšiel v piatok ale ja mám aj príznaky...no uvidíme,snáď do konca týždňa tam nič Mať nebudem..skúsim seba aj dcéru v utorok otestovať 🤔

radacak
27. mar 2022

@randy666 áno,ešte je pozitívny..no som zvedavá na nás 😔potom dám vedieť

randy666
27. mar 2022

@radacak ja už som z toho na nervy. Ja som bola fit rýchlo. Ale dcérky sa to riadne drží. A myslíte, že je stále infekčná?

radacak
27. mar 2022

@randy666 verím že si..covid sa vie riadne vliect😔ak je to už taká doba,poradila by som sa z lekárkou...Mne povedala že nemôže mať test pozitívny ,inak nemôže do kolektívu
Tak uvidíme čo teda test ukáže nám

radacak
27. mar 2022

@randy666 čiarka je tam už slabá,tak snáď už nie je🤔

randy666
27. mar 2022

@radacak v piatok bola ešte silná ta čiarka. Tak dúfam, že takáto slabá je signál toho, že zajtra max utorok už bude negatívna... Včera sme boli aspoň na prechádzku.

katkatonkova
27. mar 2022

@randy666 6,5 roka...ale.v.skole v triede mali tiež ešte 6 pozitívnych

radacak
27. mar 2022

@katkatonkova u nás tiež zo školy doniesla .. minimálne 9 bolo pozit

paciko9
27. mar 2022

@esmeronka my sme boli v nemocnici 14 dni od prvych priznakov a obidve sme stale pozitivne ja aj dcerka. Dr nam pivedala ze test nam moze este dlho ukazovat pozitivitu aj ked uz nie sme infekcne.

randy666
28. mar 2022

Ahojte, takže ja som dnes volala doktorke. A povedala mi, že pozitívny test môže mať ešte dlho, ale infekčná je dva dni pred pozitívnym testom a 5 dni po. Že pokiaľ nemá žiadné príznaky môže ísť vpohode do škôlky.

miskasiska
28. mar 2022

Ja som bola pozitívna 12 dní od PCR na antigéne.

renka30
28. mar 2022

Dcéra mala negatívny domáci test na 12.deň od pozitívneho antigénu, druhá na 8.deň už negatívny

soldi
28. mar 2022

STVRTOK - prve priznaky a slaby duch na AG
PIATOK - ustupujuce priznaky a stredne silna ciarka na AG (pozitivny pcr)
SOBOTA - ziadne priznaky a slaby duch na AG
NEDELA - ziadne priznaky, netestovala som
PONDELOK (dnes) cistobiely AG

tak dufam, ze zajtra mi bude ukoncena karantena 🙂

radacak
28. mar 2022

@soldi tak to je súper...ja sa otestujem zajtra..ale ja som mala silnú čiarku,aj dcéra 🤔tak myslím že ešte budeme svietiť..ja minimálne,lebo ešte niesom fit ale dcéra už v podstate áno

soldi
28. mar 2022

@radacak drzim palce. Ja sa tesim ze uz je ag negativny 🙂

radacak
28. mar 2022

@soldi dcére som spravila teraz a je negatívna už
Ag mala pozitívny v utorok a pcr v stredu

soldi
28. mar 2022

@radacak super. Tak uz nie je infekcna 🙂 kedy pojde do skoly? Nam konci karantena zajtra. Asponze uz je iba 5 dni. Naposledy bola 14 a to sa mi zdalo nekonecne

radacak
28. mar 2022

@soldi no my sme minulý rok boli doma viac ako mesiac 😔to bol nekonečný príbeh.
Do školy pôjde v stredu,keďže ja mám ešte do zajtra karantenu a nemá kto s ňou do školy a po ňu ísť