Ahojte ako dlho vám vychádzal ešte pozitívny antigén na kovid? Mám 10 dní od prvých príznakov a kolajnice ešte vyraznejšie ako ked som zistila že som pozitívna
Ja som akurát testovala 5-ročnú dcérku. Od minulého piatka je pozitívna, no dnes je tá druha čiarka už len slabunka. Ja som bola pozitívna od nedele a v piatok som už mala negatívny test.
No toto zaujíma aj mňa...dcéra je pozitívna od utorka,zajtra /v utorok ju otestujem a uvidíme
Ja som len od piatka ale tiež sa skúsim v utorok otestovať...😔🤔
v momke uz som bola na 4 den negat, ale domace dalsie 4 dni vychadzali pozit
Dcérka v piatok pozitívna....riadne koľajnice už za 5 sekúnd....dnes pred chvíľkou negatívna
@katkatonkova čiže dcérka bola pozitívna len dva dni?či pozitívna bola minulý piatok?
@katkatonkova tento piatok?dakujem
@randy666 no v podstate len 2 dni.....ani nemala žiadne príznaky.....nič.....šialená bola rovnako....
@radacak áno...tento piatok...vo štvrtok mala ducha na teste a v piatok poobede riadne koľajnice....a dneska ani náznak druhej čiarky
@katkatonkova koľko rokov ma dcérka? Moja mala minulý piatok večer zvýšenú teplotu 37,7 a sopel reku neni možné teraz si bola chorá. Spravili sme test a dve čiarky sa ukázali hneď. No teplotu už viac nemala len sopel. Tento piatok som ju testovala zas a dve čiarky ešte hneď a jasné. Dnes je to desiaty deň a druhá čiarka už len slabunká. 🤷🏼♀️
@katkatonkova ďakujem za odpoveď...mne tiež vyšiel v piatok ale ja mám aj príznaky...no uvidíme,snáď do konca týždňa tam nič Mať nebudem..skúsim seba aj dcéru v utorok otestovať 🤔
@randy666 6,5 roka...ale.v.skole v triede mali tiež ešte 6 pozitívnych
@katkatonkova u nás tiež zo školy doniesla .. minimálne 9 bolo pozit
Ahojte, takže ja som dnes volala doktorke. A povedala mi, že pozitívny test môže mať ešte dlho, ale infekčná je dva dni pred pozitívnym testom a 5 dni po. Že pokiaľ nemá žiadné príznaky môže ísť vpohode do škôlky.
Ja som bola pozitívna 12 dní od PCR na antigéne.
Dcéra mala negatívny domáci test na 12.deň od pozitívneho antigénu, druhá na 8.deň už negatívny
STVRTOK - prve priznaky a slaby duch na AG
PIATOK - ustupujuce priznaky a stredne silna ciarka na AG (pozitivny pcr)
SOBOTA - ziadne priznaky a slaby duch na AG
NEDELA - ziadne priznaky, netestovala som
PONDELOK (dnes) cistobiely AG
tak dufam, ze zajtra mi bude ukoncena karantena 🙂
Ja mam 9 dni a to iste :(