Ako dlho vám úkazoval test pozitivitu?
Dcére pred dvomi týždňami 4 dni.
@renka30 ďakujem...
@martina1985ba dúfam, že máš krajší deň 😊
Ahoj, aktualne sme po covide cela rodina, 6 clenov. Vacsina z nas mala negativny na 5-7.den. Najmladsia dcera 10 dni, ani doktorka mi nechcela veriť. A to bola bezpriznakova.
Mojim rodičom vlani 11 dní- antigénový. Ale ak aj vyjde už negatívny a je viditeľne chorý, tak by sa mal liečiť ďalej.
Priemerne na 9.den bol domaci negativny... len raz syn 5 dni a negativ, ale zvysnych (6x) to bol presne deviaty den, kedy uz na teste domacom nebolo nic... moji mali ale vysoke CT hodnoty...
Ja som mala negatívny antigén po 10 dňoch
Ano, ja tomu tak rozumiem, ze ak je Ag pozitivny, je infekcny pre okolie.
ťažko povedať.. Ale ak má pozitívny test a vieš o tom, že je pozitívny, tak by som isto nikam nešla. Zajtra môžu nastúpiť príznaky.
Ano domaci test pozitivny je infekcny pre okolie podla mojho lekara... hlavne ak idete na vysetrenie k lekarovi, tak by nebolo rozumne nakazit pol cakarne ludi s boh vie akymi diagnozami...ockovanie proti covidu momentalne vobec nechrani.
@ibrunova
@anjelicek26 jasne, že nikam nepojdme. Vyšetrenie je až za 10 dní. Tak vlastne čakám čo bude ďalej.
10 dni podla mna s vysokou pravdepodobnostou uz ten domaci bude negativny... drzim palce na lahky priebeh.
7dni dcére 8 paradox pri vysokej virusej naloží na začiatku sme mali testy negatívne ešte v deň odberu PCR.
Nie napr.znamy mal síce pozitívny antigen ale pcr následne pcr mal hodnotu mal 31 teda už nebol infekčný.
za 10 dní by to malo byť v pohode
11 dní a pritom mi absolútne nič nebolo len ma jeden deň boleli nohy.Ja viem tiež tak že pozitív AG znamená že je človek ešte infekcny
Deväť dní. Ale príznaky mi trvali ešte niekoľko týždňov potom.
Aj synovi 11 dní