Ahojte baby prosím Vás ma niektora skusenosti s mastitidou ako dlho trvalo kym zabrali antibiotika a zmizla ta strasne bolestiva hrcaemoticonbojím sa že mi budu drenažovat prsnik ,ak máte aj niektora s tym skusenost a zažili ste to prosim Vás o opis ako to prebieha či je samptny zákrok bolestivy a čo obnaša.dakujem krásne za odpovede už som utrapena z toho enskutočne hrča nie a nie zmiznut emoticonemoticonemoticon
Ahoj. Ja som tiež mala pri druhom zápal prsníka. Doktorka mi povedala, že na to mi nič nemôže dať a mlieko musím z prsníka dať von. Ja som to asi nemala v takom strašnom štádiu, teda bolelo to veľmi, aj také červené ohraničenie som mala okolo prsníka a teploty do 40, ale kojenie sa dalo vydržať, nebola to úplne príšerná bolesť. No takže bolesť nebolesť, odsávala som a aj malý cuckal a o nejaké tri dni to už bolo celkom ok. Držím palce, nech je to už ok 😉
Ahojte,mňa dnes rezali,chcem sa spýtať, či môžem použiť odsávačku, bojím sa toho prsníka aj chytiť resp. odstriekavali ste si mliečko? Ďakujem za odpoveď 🙂
@katarinasasurova ako dlho ste lezala v nemocnici?
Mala si vytvorit diskusiu ako otazku lebo sa da len raz odpovedat ja som mala zapal prsnika teraz cez same sviatky z nicoho nic som v noci dostala teploty a prsnik sa zvacsil a bol teply aj cerveny - ja kojim nevedela som hned ze je to zapal prsnika na druhy den teploty stale 39 kojenie ma bolelo tak som isla na pohotovost tam ma hned poslali na gynekologiu a na sone videl dr ze tam mam aj hnis ze musi ist von tak ma vzali na operacku a narezali prsnik bez znecitlivenia rana asi 1cm bolelo dost ale clovek prezije horsie ma bolelo kojenie to som az plakala od bolesti, ranu mi zadrenazovali chodila som 5 dni na kontrolu drenaz vybrali osetrili ranu, dostala som atb dalacin zvysenu davku a po 3dnoch sa to zacalo lepsit o dalsie dva dni uz aj kojenie bolo o.k prsnik sa zmensil a rana sa hoji hnis mi vyberali 22.12 teraz je uz prsnik o.k rana prihojena ale dufam ze to uz nezazijem, nechapem ako som k tomu prisla je to druhe dieta kojim viac ako rok pri prvom dietati som nic take nemala drzim palce ale zasla by som znova za dr ak sa to nelepsi