Ako dlho vám trval kašeľ pri zápale priedušiek?

22. mar 2023

Prosím vás dospelý ako dlho vám trval kašeľ pri zápale priedušiek ? A môže byt bolesť na hrudnej chrbtici pri kašli z tých priedušiek?

bu1bu
22. mar 2023

Ja som po zapale priedusiek cca 6 tyzdnov a kašlem stále, ale ja som prieduškar, minimalne raz ročne to mám.

evinea
22. mar 2023

trva teraz uz stvrty tyzden, ziadna sradna. a to ani som prieduskar.

luccija
22. mar 2023

Môže máš svalovicu z kašľu a trvá to dlho
Máš ATB?

autor
22. mar 2023

A tiež vás až dusi pri tom kašli ? Ja som mma najviac takto doobeda

autor
22. mar 2023

@luccija nemala som vôbec crp zvýšené 🤷🏻‍♀️

nikpa
22. mar 2023

Niečo vyše mesiaca a kľudne ťa z kašľa môže bolieť chrbát aj hrudna kosť a brucho, z tej námahy počas kašľania. Ja osobne som nemala taký hnusný kašeľ ani pri kovide ako pri zápale priedušiek.

autor
22. mar 2023

@nikpa a môže byt že ten kašeľ je najviac doobeda a je taký vlhký ? A na noc je Skorej suchy ..

nikpa
22. mar 2023

Takéto detaily si už nepamätám ale viem, že zo začiatku som mala vlhky, bola som zahlienenia a neskôr asi 3 týždne ma strašne drhlo, kašel prešiel do suchého. Ale tak keď to máš takto, tak možné to asi je.

13matka17
15. feb 2024

Mozem sa spytat ako Vam to diagnostikovali? Ja chodim uz tyzden po doktoroch, vsetky testy mam negativne aj RTG. A len kaslem kaslem, dusi ma a vykasliavam zely hlien husty

leameleg
5. apr 2024

@13matka17 ahoj ja som mala tiež zapal priedusiek a už je to 6 týždeň crp všetko ôk aj vytery a kašľa sa nedokážem zbaviť q to som vybrala dvoje atb