Ahojte, prosím tie čo mávajú bolestivú ovulku ako dlho vám trvajú bolesti? Mne keď začnú trvajú aj tri, štyri dni. Potom chvíľu pokoj a hneď začnú predmenstruacne bolesti a ms 😏🤷 mávate to tiež tak? To su tie bolesti celkom dosť otravné 😢 a ešte poprosím počas tehotenstva vám bolesti zmizli? Lebo ja som teraz tehu ale sledujem že cítim v tie dni kedy by bola za normálnych okolností ovulka bolesť. 🤔 Ďakujem za odpovede 🙂
No u mna tiez par dni, nielen bolesti, alw aj nevoľnosť, bolesti hlavy
U mňa pár hodín počas toho jedného dňa.
Teraz po dvoch detoch mavam tak bolestivu ovulaciu, ze pol dna lezim a niekedy beriem liek od bolesti. Ked sme planovali a dlho sa nedarilo tak som o niejakej ovulacii ani netusila, ze mam. Teda neviem ci som mala lebo priznaky ziadne. No je to nedpravodlive
mne bolesti začali po vysadení HAK a len 1 deň v mesiaci,začnú poobede okolo 5-6 až do večera kým nejdem spať, naposledy som si už dávala tabletku od bolesti niekedy cítim aj do noci, ale ráno už pohoda...
1-2 dni, zalezi kedy to pocas dna zacne. 3-4 dni to je nejak vela, tolko ovulacia ani netrva, skus sa poradit s gynekologom
Pred porodom a otehotnenim vobec.po porode to bolo hrozne kludne aj tie styri dni.teraz sa to trochu zmiernilo
No ja som sa sledovala a dosť ma bolelo podbruško a pozrela som do kalendára že vau teraz v tom období by som mala ovulaciu (som tehotná), ono to bola len 3 dnova bolesť presne ako počas ovu. A bola som u doktora tak som mu to spomenula. Spravil mi výter a vyšla mi infekcia a povedal ze to bolelo z toho
Par hodiny len