Ako dlho vám trvajú ovulačné bolesti?

8. júl 2020

Ahojte, prosím tie čo mávajú bolestivú ovulku ako dlho vám trvajú bolesti? Mne keď začnú trvajú aj tri, štyri dni. Potom chvíľu pokoj a hneď začnú predmenstruacne bolesti a ms 😏🤷 mávate to tiež tak? To su tie bolesti celkom dosť otravné 😢 a ešte poprosím počas tehotenstva vám bolesti zmizli? Lebo ja som teraz tehu ale sledujem že cítim v tie dni kedy by bola za normálnych okolností ovulka bolesť. 🤔 Ďakujem za odpovede 🙂

sapetka
8. júl 2020

Par hodiny len

suzitok
8. júl 2020

No u mna tiez par dni, nielen bolesti, alw aj nevoľnosť, bolesti hlavy

deniska2706
8. júl 2020

U mňa pár hodín počas toho jedného dňa.

hivanik
8. júl 2020

Teraz po dvoch detoch mavam tak bolestivu ovulaciu, ze pol dna lezim a niekedy beriem liek od bolesti. Ked sme planovali a dlho sa nedarilo tak som o niejakej ovulacii ani netusila, ze mam. Teda neviem ci som mala lebo priznaky ziadne. No je to nedpravodlive

trinneo
8. júl 2020

mne bolesti začali po vysadení HAK a len 1 deň v mesiaci,začnú poobede okolo 5-6 až do večera kým nejdem spať, naposledy som si už dávala tabletku od bolesti niekedy cítim aj do noci, ale ráno už pohoda...

kiwi3
8. júl 2020

1-2 dni, zalezi kedy to pocas dna zacne. 3-4 dni to je nejak vela, tolko ovulacia ani netrva, skus sa poradit s gynekologom

radka2119
8. júl 2020

Pred porodom a otehotnenim vobec.po porode to bolo hrozne kludne aj tie styri dni.teraz sa to trochu zmiernilo

anile12
8. júl 2020

No ja som sa sledovala a dosť ma bolelo podbruško a pozrela som do kalendára že vau teraz v tom období by som mala ovulaciu (som tehotná), ono to bola len 3 dnova bolesť presne ako počas ovu. A bola som u doktora tak som mu to spomenula. Spravil mi výter a vyšla mi infekcia a povedal ze to bolelo z toho