Ako dlho trvajú teploty pri koronavíruse?

janica209
27. apr 2021

Ahojte je tu niekto kto prekonal coronu môj otec ma už od stredy teploty prvé dny iba 38 38.5 no od včera ma us 39 nedeľu sme mu volali záchranku lebo sa mu uz ťažšie dýchalo a dusilo a vypluval hlieny ale také ružové niekedy červené hnedé zobrali ho do nemocnice a ho hneď aj pustili keďže pľúca ma čisté ani mu nič nedali... Na teploty berie 2 paralelný a na ten kašeľ stoptusin a stopkasel už mu doktorka predpísala aj tie 24h tabletky no tie mu nerobia dobre strašne ho tlačilo pri srdci tak mu dnes predpísala isoprinosine trosku mu je lepšie len keď sa chce postaviť tak ho dusi a začne kašľať... Môžu teploty toľko trvať?? Zajtra to bude už týždeň a on ma stále horúčky

elenka.k
27. apr 2021

@janica209
https://www.modrykonik.sk/group/11814/
Skús túto sa spripojiť, teploty môžu trvať aj týždeň

bagre
27. apr 2021

@janica209 niektorí mali horúčky aj 11 dní...

nadzieja
27. apr 2021

Známy mal horúčku 3 týždne

katka13katka
27. apr 2021

@janica209 mala som 12dni teploty cca 38,4...ale to je taká zvláštna teplota akoby sa nedala vypotiť. 😄

patricka
27. apr 2021

Môj otec mal horúčky 3t a to take ze 39 a to po hodine podania paralenu...snáď sa mu rychlo polepsi, držím palce

dadis
27. apr 2021

@janica209 u mojej mamy 2 tyzdne aj viac, tiez sme si myslelu, ze po tyzdni by sa uz mohlo zlepsovat, no prave naopak, ziadne zlepsenie, tie teploty ju neskutocne unavovalu, bolo to hrozne, ale dala to a je z toho nastastie uz vonku
...drzim palce, nech to zvladne aj tvoj tatino

janica209
autor
27. apr 2021

@ ďakujem dievčata teplota klesá už má 36.9 dúfam ze to tak ostane už len ho teraz zase začalo dusiť a tlačiť pri srdci merali sme mu tlak a všetko má v poriadku tak neviem ci je to normálne pri corone ☹️

eriksonka1234
27. apr 2021

@janica209 berie ivermektin?

katus226
27. apr 2021

u nas vela ludi trapili horucky dva tyzdne

janica209
autor
28. apr 2021
janica209
autor
28. apr 2021

@ ráno sme mu zase volali záchranku lebo uz sa mu veľmi tasko dýchalo už nevládze ani rozprávať vyšetrili ho povedali ze na tom ešte nieje až tak zle ze všetko je v poriadku dali mu len tabletku a ze vraj nemá zmysel ho brať do nemocnice lebo ho aj tak pošlú domov tak už fakt neviem najhoršie na tom je ze ujko bol na tom presne takto ako môj otec a skončil v nemocnici na kislik a ma zápal pľúc☹️vraj sa nemáme báť tých teplôt tak ôk ale čo stým kašľom nič mu nezaberá a ťažko sa mu dýcha

cackaa
28. apr 2021

Isoprinosine treba užívať 3x 2 tabl. a na Ivermectine je už asi neskoro. Muž mal tiež skoro dva týždne vyššie teploty a hrozné zimnice, nevládal sa ani postaviť, ATB nezabrali. Máte oxymeter na meranie okysličenia? To je dôležité...ak nie kúpte si, alebo požičajte. Ja som môjho muža nakoniec odviezla do nemocnice na RTG pľúc, lebo sa mi to už nezdalo a okysličenie už klesalo pod 90. Mal tam už krvnú zrazeninu, tak mu rýchlo nasadili kortikoidy a fraxiparine na riedenie krvi (pichá sa do brucha, ale dá sa to zvládnuť aj doma). Tie kortikoidy za chvíľu zabrali a treba sa postaviť čo najskôr na nohy a spraviť aspoň pár krokov, to je dôležité, lebo keď človek tak dlho leží, tak je to obrovská záťaž na pľúca. Pokiaľ nevládze, tak aspoň sed alebo polosed. Skús sa popýtať na tie kortikoidy...je to síce ťažké pre organizmus, ale mali by pomôcť. Držím päste, je to zákerná choroba.

mnamko
28. apr 2021

@janica209 moj muz presne takyto isty stav a tiez ho nezobrali do nemocnice a to sme v nemecku,nezobrali ho lebo mu merali okyslicenie a nebolo este kriticke a preto,ze zas su tu plne nemocnice.kupili sme ten oxymeter,ukazuje tak medzi 93-95,po liekoch od doktorky Ibuflam od boledti a teploty a liekov od kaslu nadtava mierne zlepsenie,dnes teplota neni.Ja s dcerou tiez poztivne ,ja som mala den teplotu dcera dva dni,mne sa horsie dychalo dcera nie a hnacky mame vsetci.

mnamko
28. apr 2021

Mne akurat je najhorsie po psychickej stranke,ten strach ci sa zas stav nezhorsi,dychanie nedychanie ci sa zlepsi,nemozem spat ,ked zaspim zobudim sa na strach ci ja alebo muz dychame potom mi zacne bušit srdce,neviem kefy tento strach porazim

dadis
28. apr 2021

@mnamko Neboj, satiraciu ma este dobru. Len to sledujte. Mate oxymeter doma? Ono je to naozaj zle to ochorenie. Najma po psychickej stranke to zvladnut. Neboj, zvladnete to.

dadis
28. apr 2021

saturaciu

eriksonka1234
28. apr 2021

@janica209 ja nechcem nahovárať, ani nič podobné, ale my máme s ivermektinom len tie najlepšie skúsenosti. Už po prvom podaní veľmi pomohol. Vyskúšajte to, dávkovanie, všetko vám vysvetlím. Napíšte mi ss. Mne zomrela 14.2 krstná na covid, vtedy som si povedala, že spravím všetko preto, aby sa to mojim blízkym nestalo už.

janica209
autor
29. apr 2021

@ včera ho nakoniec zobrali do nemocnice tam mu zistili 60 percent zápal pľúc☹️je na kisliku a od dnes mu majú dat antibiotiká.

mnamko
29. apr 2021

@janica209 no pekne,hned to nejde az sa to pokašle

fiafia
29. apr 2021

Potom,že prečo sú ľudia vo vážnych stavoch. Človek volá o pomoc no pomoci sa nedocka. Keby ho zobrali hneď nemuselo sa to toľko zhoršiť . Dúfam,že ockovi sa skoro polepší