Ako dlho trvá operácia, pri ktorej sa vyberá drôt z ruky?

13. jan 2022

Ahojte,malemu maju zajtra vybrat drot z ruky, a chcem sa spytat,ze asi kolko to bude trvat,lebo povedali,ze hned aj nas pustia domou,ale nevieme,ze kolko trva operaci a kedy aj zobudi,dakujeme

tosomja
13. jan 2022

Koľko trvá zákrok neviem, ale po zákroku po dvoch hodinách pustia, keď nebude niečo zlé

markaterka
13. jan 2022

Môjmu vyberali pred rokom. Príjem bol o siedmej, jeho operovali ako prvého, na operacku ho brali o 8, pred 9 ho už doniesli na izbu, už bol úplne prebudený. Domov nas pustili o 14tej.

autor
13. jan 2022

@markaterka aha,a na aké vyšetrenie musel ísť,lebo boli sme aj na ARO,ale tam len papier dal,že všetko poriadku,a boli sme aj u detskej ,ona vysetrolava ,ale nevieme či ten EKG vyšetrenie či treba,lebo to nepísali nam

markaterka
13. jan 2022

My sme boli u detskej, brala mu krv, ja som doniesla moč, a popocuvala ho, EKG nerobili. To sme boli asi týždeň pred operáciou, a potom sme ešte boli u anestéziológa, tiež vyšetril, napísal správu pre nemocnicu. Iné mu pred operáciou nerobili nič. No vy ešte asi pcr test budete potrebovať. My sme pred rokom potrebovali (ja som chcela byť so synom v nemocnici, tak som potrebovala antigen, synovi robili v deň operácie v nemocnici)

autor
14. jan 2022

@markaterka dakujeme uz vieme,uz sme po operacii