Ako dlho trvá momentálne karanténa?

natalka1919
29. máj 2022

Ahojte, manžel ma podozrenie, priznaky covidu. Zajtra sa planuje ist otestovať. Aké su momentálne obmedzenia, ako dlho trva karanténa? Musime byť všetci v domácnosti v karanténe? Dakujem

radkasswe
29. máj 2022

@natalka1919 5 dni bude doma a naspät do prace a obmedzenia skoro ziadne lebo lekar mi ani papier nevystavil aj pn plati zamestnavatel

natalka1919
autor
29. máj 2022

@radkasswe manzel je očkovaný, ale ked bude pozitívny, tak musí ostat tých 5 dni doma? A ja zase nie som očkovaná, takže neviem, či môžem chodiť do prace, alebo ostavam tiež doma?

zuju2
29. máj 2022

@natalka1919 V karanténe ostáva už iba pozitívny,ostatní nie sú v karanténe podľa platných opatrení.

peppita
29. máj 2022

@zuju2 karantena platí este pre ludi v spolocnej domácnosti, pre tich, ktorí nie su ockovani. Teraz si tym doma prechadzame

peppita
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
peppita
29. máj 2022

@natalka1919 ak bude mat manzel koronu, musi byt 5 dni doma, ak ma teda priznaky a ty ako neockovana v jednej domácnosti s nim, tiez 5 dni

radkasswe
29. máj 2022

Nikto to nekotroluje môžeš kde chces lebo teraz je tu ukrajina a ked manzelovi budu chybat v praci ludia tak môže aj do prace ... mna zavolali naspäť po troch dnoch