Ako dlho trva vysetrenie?
Trosku som nachladnuta,myslite ma vezmu?
@majkam6 uz ked je clovek prirpaveny (skontrolovane ze nema ziaden kov na sebe) a vojde no masiny tak to trva 10-15min, zalezi ake ciste obrazky vychadzaju, ked sa trocha pohne mozu dat cast zopakovat. @helencek syna zrejme museli priviazat aby sa nehybal, dlhsie pripravovali, a mozno na 2krat robili cele mri ked prve boli necitalene vysledky.
A nevadi to nachladnutie?
@veaaa podla toho s cim tam ides ja som bola s hlavou a ta trva 30 min na vysetrenie by si mala ist zdrava
Zalezi, co v hlave ich zaujima, bola som aj 15 minut aj polhodinu. Nachladnutie nevadi urcite, akurat bude vidno, ze dutiny su mozno zanesene.
Ja som bola 20minut ak si dobre pamatam, dali mi do usi hudbu a preslo to rychlo.. Kontrastnu latku mi nedavali, lebo som kojila dceru..
Ja som na tom bola asi 8 alebo 9 rokov dozadu, tiez na MRI hlavy ale malo by to cele trvat do nejakej pol hodinky. To, ze si chora by nemalo vadit ked sa teda vydrzis nehybat ale ak sa bojis aby si tam nesla zbytocne alebo co tak si tam kludne zavolaj oni ti povedia ale ja osobne si nemyslim, ze by to malo vadit 🙂
Uz som bola,zvladla som,nastastie aj vysledok bol ok...dakujem baby
pustaju hudbu a aj rozpravku vedia pre deti ... statna nemocnica Kramare...
@loginexistuje ako dlho to trvalo? Idem na kramare v pondelok, dakujem.
@porkiac do 20 minút
15min. a 10 min. priprava predtym. nemozes sa hybat,