Ako dlho trvá hojenie po výmene bedrového kĺbu?

29. júl 2024

Ahoj prosím ako dlho trvalo hojenie po výmene bedroveho klbu ? Myslím tak ze po akom čase je človek schopný vrátiť sa to práce na stavbe. Ano viem ze každý je iní ale zaujíma nás to keďže muža to čaká..

egonsk
29. júl 2024

ked na stavbe robi dozor iba, alebo sefuje skupinke, tak kludne aj po mesiaci tam moze pobehovat, ale pokial tam mukluje, tak to aby sa pozrel po inej praci radsej.

autor
29. júl 2024

@egonsk uf prečo po inej práci? Robi v podstate co treba. Je to jeho jediná práca uz takmer 20r.

egonsk
29. júl 2024

zalezi kolko mesiacov si moze dovolit fungovat obmedzene... je to beh na dlhu trat, drzim obom palce.
Inak: https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/totalna-vymena-bedroveho-klbu/
https://lekar.sk/clanok/vymena-bedroveho-klbu--...

lenicka298
29. júl 2024

Svokre menili bedrový kĺb začiatkom januára. Ešte stále je PN. Robí v závode, a nezvládla by ešte 8 hodinovku manuálnej práce. No každý sme iný, každý má iný prah bolesti. Svokra stále krivá a ledva prejde bez barli.... a to ma 53 rokov...

lakebabe
29. júl 2024

Je to individuálne mame menili nedávno z nemocnice po operácii ju rovno previezli do Hlohovca do rehabilitacnej nemocnice a ztade rovno smer kúpele. Ona je chvalabohu na dôchodku tak nemusi riesit zamestnanie. Ťažko povedať kedy bude v takom stave ze bude chodiť úplne v pohode bez balí. Prácu na stavbe tiež nevidím veľmi ružovo po takej operácii

simsalabim
29. júl 2024

Mojej kamaratke menili koncom maja a v spetembri nastupila do prace - uci na SS. Mala to naschval tak nacasovane, aby v praci nechybala prilis dlho.