Ako dlho trvá dat do novuch okuliarov skla? Je tam limit.Nebudem cakat 30dni .Dakujem.Potom odstupim od zmluvy- Dakujem za radu
Niekde deň, niekde týždeň, niekde mesiac. Takže ak chceš vedieť, koľko to trvá tam, kde si si sklá dávala robiť ty, tak sa opýtaj tam.
Záleží od optiky... Treba sa opýtať priamo tam.
Ak to robia priamo tam, tak je to za pár hodín hotové. Ak to posielajú, tak aj 2-3 týždne. Samozrejme, pokiaľ nejde o špeciálne sklá, ktoré treba najskôr objednať a doručiť a až potom zabrúsiť do rámu. Vtedy to trvá dlhšie.
V optike, kde chodíme cca 5 dní. Ale nie je to reťazec, majiteľ optik sám vkladá sklá. Sklá objednáva, preto to nie je na počkanie.
Zavisi od konkretnej optiky, ale nikdy sme necakali dlhsie nez 3 dni.
Preco si sa na to rovno neopytala? Nikto nemoze vediet, kolko to bude trvat v tvojom pripade.
Ak ti potrebuju objednat skla, tak to moze trvat aj dlhsie. Najdlhsie som cakala na skla v Grant optical, v mensich optikach to bolo zvycajne do par dni
Cakala som ako vzdy do 3 dni. Nie 30 dni.To by som dietatu dala inde dat .
MNa zaujima ci mozem odstupit od zmuvy .Dam to urobit inde .
Najlacnejsie skla do detskych okuliarov . Preto som cakala dieta urobia rychlo.
Chodim tam roky .Vzdy urobili do 1az 3 dni.Preto teraz neviem.
Ked som davala povedali 1az 3 dni.Tak som automaticky zase po pol roku cakala ze to bude tak trvat. Ale nie .
@bobelik Aj ti vysvetlili prečo to ešte nie je hotové? Ako dlho čakáš?
Ak zvažuješ naozaj odstúpenie, tak napíš napríklad na Odbor ochrany spotrebiteľa a s odpoveďou môžeš ísť do optiky.
https://www.mhsr.sk/uploads/files/eKHx3RHL.pdf?...
Som mimo P:B a nemam telefon..Povedali zavolame .
Bol som si davat robit cca 2 mesiace dozadu. A teta ze ak chcem, mozem prist este v ten den - boli hotove asi o 2-3 hodiny.
Vacsinou som mala vzdy do 5 pracovnych dni hotove v optike. Teraz budem cakat dlhsie /10 dni/ lebo museli objednat specialne skla, ktore nemali skladom. Nejak vydrzim.
Uz som sa dovolala su nadovolenke
@bobelik ak majú v optike skla čo potrebuješ aj hneď a ak nie ,asi do desať dní