Ahojte mala som prvý krát coronu a začala mi minuly týždeň v utorok dnes ten prvý deň 40 horecky v uchu ani nehovorím na pohotovosť mna nechceli zobrať bolo my povedané vitamíny a lieky ktoré mám doma hovorím si Ok teraz je štvrtok další týždeň a stále sa necítim úplne fit stále sa cítim slabá sem tam sa spotím plus vykašliavam a kašlem a ťahanie sa dýcha plus únava…teploty už nemám a prvé dni som stratila čuch a chuť teraz je to lepšie ale stále to mám akési otupene a keďže je to už 10 deň od utorka minulého týždňa čo my začala Corona chcem sa opýtať skúsenejších kedy ste sa cítili úplne fit 🤔 od pondelka mám ísť späť do prace kde pracujem hlavne po telefonicky a ako som spomínala ťažšie sa my dýcha neviem či sa mi to už niekam na pľúca nevrazilo 🥲 dávam si paralen,brugen,nalgedin a ráno na lacno chlorofyl plus čaje s medom viac urobiť asi neviem, neviem či sú nutne antibiotiká inak mám 23 rokov ďakujem za pomoc a skúsenosti
@kukypink988 my sme mali počas Veľkej noci, muž mal len soplik a boleli ho svaly asi 4 dni, staršia dcérka mala jeden večer zvýšenú teplotu, inak nič! Mne bolo najhoršie, teplotu som nemohla zraziť, zvracala som, hnackovala, cely človek má bolel, kašeľ ma šiel zadusit! Prvé štyri dni boli najhoršie a potom ešte asi týžden a pol som sa necítila ok, stále ma bolel žalúdok a cítila som sa slaba! Mne pomohol hlavne od bolesti novalgin
@katus87 sestrička aj doktor o tom vedia že mám coronu 🙂 užívam lieky bez predpisu a neviem či na takéto niečo sa dajakú antibiotiká takze budem musieť asi len počkať a dúfať že to nebude horsie
@lenka2710 jasne tomuto rozumiem ale nemám pocit že tie lieky nejako pomáhajú asi telo potrebuje vic času
ahoj, ja som mala 2x covid.
chce to trpezlivosť. oni ti totiz naozaj nijak nepomozu bohužial. brala som asi cca 10 rôznych liekov, doplnkov, vitamínov. davala som si aj na riedenie krvi, potom paralen, erdomed, D,C, Zinok (nikdy nekombinovať, zinok zvlášť), lyzozym na hrdlo, a mohla by som menovať. asi po mesiaci som bola konečne ok. telo sa musí zregenerovať ...
@kukypink988 určite, po každej chorobe sa musí telo spamätať 👍 držím palce až je ti co najskôr dobre! Ja som užívala aj isoprinosin, ale bolo mi z neho ešte horšie, ťažko na žalúdok
@kukypink988 ja som mala v decembri, pred Vianocami a ešte ani vo februári som sa necítila fit. Vtedy som mala tiež vysoké horúčky, úplne zoslabnuta som bola. 2. x som mala pred Veľkou nocou a bolo to omnoho ľahšie a tento týždeň som pozitívna znova , 🙉 zatiaľ je to celkom znesitelne, no ktovie ako sa to vyvinie. Je to dosť nevyspytalne , tento Covid. Skore zotavenie prajem .
@kukypink988 držím palce nech všetko rýchlo prejde 🙂
@kukypink988 slabá som bola aj 3 týždne po covide a to som nemala ani teplotu.Tak budeš doma dlhšie, ak si ešte chorá a necitis sa na to, aby si išla do prace
@kukypink988 moj ocino mal v januari 202, lezal 3 tyzdne na JIS a doteraz nie je fit....
Ja by som šla taký čas ku dr, alebo aspoň zavolala. U mňa a deti bola korona v štýle, že jeden deň horúčka a nevládali sme sa ani pohnúť, ale na druhý deň skoro nič nebolo, pokračovala ako klasická chrípka kašeľ a kýchanie, škrabanie v krku, ale to už sme vedeli fungovať doma. Každé telo inak reaguje.