Ako dlho sú citlivé zuby po extrakcií?

cerez
22. jan 2013

Dievčatá, potrebujem poradiť. 8. 1. som bola na extrakcii dolnej osmičky a dodnes mám vedľajšiu sedmičku citlivú. Dr. mi ju neotvoril a nezisťoval, či je na nej kaz. Tvrdí, že je to normálne. Mal niekto podobnú situáciu? Ak áno, ako dlho takýto stav u vás pretrvával? Ďakujem.

veronika.nov
22. jan 2013

Ja som bola na extrakcii vsetkych 4 osmiciek, a nemala som vobec ziadne bolesti vedlajsich zubov... A to tiez mam dost citlive zuby. Aj keby si tam mala kaz, nemozu ti to urobit skor, ako sa ti nezahoji rana po osmicke... dufam, ze ti bolest rychlo prejde!

alena16
22. jan 2013

Mna ta rana a takisto aj vedlajsi zub boleli asi dva tyzdne strasne po extrakcii a potom sa to postupne zacalo zmiernovat. Vraj je to normalne, mne ta osmicka rastla do toho vedlajsieho zuba, tlacila nan, tak asi preto to bolo dlho citlive. Snad ti to uz prejde...

surviver
22. jan 2013

po extrakcii a najmä po tažkych chirurgickych extrakciach može byt vedlajši zub trošku citlivy,lebo predsa len pačenim,sa troška ten peiodont mohol "narušit",ale ak ste si ista,že vas neboli ta extrakčna rana,ale vedlajši zub,tak treba zajst k lekarovi,ten zub skontroluje,pripadne spravi trg a ak vyluči kaz alebo iny chorobny proces na tej 7,tak žial musite vyčkat,kym to prejde,ale je dost možne ,že ta 7 bude mat problem,ktory treba riešit a čakanim,len zbytočne trpite....išla by som hned zajtra k dr.

katte31
22. jan 2013

No, ja som bola na extrakcii pred 2 mesiacmi a do dnes mám stŕpnutú ľavú časť brady a pery. A tiež tvrdia, že je to normálne a treba vydržať 🙂 Ale inak, kto chce schudnúť, nech sa páči 🙂 Mne to žiaľ netreba 🙂

jajka78
22. jan 2013

ja som mala 2x komplik.extr. neprerez.8, jednu 2 mesiace dozadu a pobolieva rana stale, ale menej a menej. vraj niekedy trva dokym sa rana uplne stiahne i 6 mesiacov.predsa len vysekaval z kosti a 7 ostalo dasienko viac odhalene.ak mas pocit ze boli viac a viac, daj si spravit rtg rany i 7. trpnutie taktiez, uzivaj b komplex forte a vit.c

mahulenka87
22. jan 2013

mne trhal dr. dve osmičky nad sebou a cítila som to cca 2 týždne. Je to normálne...

zabka88
22. jan 2013

mahulenka 87 si ma vôbec nepotešila, ja mám extrakciu osmičky za sebou, asi šiesty deň a dúfala som že to už čo chvíla prejde.. že dva týždne.. ☹

diusa8
11. júl 2018

N

diusa8
11. júl 2018

@diusa8 baby vietw mi niektora poradit ohladne extrakcii?

diusa8
11. júl 2018

Na