Ahojte ,
Chcela by som sa opýtať , či niekto má skúsenosti s liekom medocriptine , dr. mi ho predpísal na zvýšeny prolaktín .
Brala som ho cca 6 týžnov , číže dva balenia ,
Ten prolaktín mám zvýseny na 16 je to veľa ? Ako dlho ste užívali , a či Vám pomohol !
A za aký čas sa Vám znižil prolaktin ?
Brala som ho po MA v 18tt asi 2tyzdne na zastavenie laktacie
Najhorsi liek co som kedy mala, nedobrala som ani balenie radsej som si zaviazala prsia.... Hroza
tak ak si ho zvládla, tak je dobre,- ja som nemohla... odpadávala som z toho, po 3 dňoch som ho vysadila
@andula155 zienky medocriptene je hrozny liek..ja tiez som mala zvyseny prolaktin dost vysoko celkom a nedarilo sa otehotniet..jeden p.gynekolog mi odporucil mastodynom kvapky je to tiez na znizenie prolaktinu a za mna uplbe super..cca 6 tyzdnov sa to tiez uziva a prolaktin mam uz v norme 😊
@kawasakier6n zo začiatku aj mne bolo velmi zle , ale uz sa mi telo zvyklo , skoncila som s tabletlami musim ist na odber krvi ci sa znizil ... ak sa neznizi tak beriem zase ... a tie kvapky kolko stoja ?
@andula155 ja som ho kupila za 8,10 eur z internetu 😊
@andula155 no mne vysli hodnoty prvykrat az nad 50..a normal je do 29 😊
@kawasakier6n mne vysiel 16 mne zase doktor povedal od 5-8 je normal ...
Ahojte, viem ze diskusia je už rok stará, ale chcem sa opýtať, nemá niektorá z vás ešte Medocriptine, ktorý už nepotrebuje a vedela by ho posunúť? Samozrejme nie zadarmo. 🙂
@martinka13 ahoj a potom si ako zastavila laktáciu? Dik
@minyminy obväzy a prikladanie mrazenej zeleniny každú hodinu, koľko som vydržala. Za 3 dni to tuším prešlo
@martinka13 ahoj ďakujem krasne a prosim ta este otazocka aj si si idsavala z prs? Ja ich uz mam naliate .. iba obvaz nepomohol .. :( ..mam poodsavat trosku? Sestricky ze nie .. no ja sa bojim ze sa mi urobia hrce a dostannem zapal
@minyminy nie.
@martinka13 ahoj aj ja som ho začala brať na zastavenie laktacie ,vzala som jednu a nikdy viac .Hrozne stavy mám z nich ...
Ja som ho brala na zastavenie laktacie. Predpísali mi ich asi 5 balení. Jedla som to 2 dni. Mala som hrozné stavy. Cítila som sa ako opitá, úplne mimo. Nikdy viac....