Ahojte, ako dlho ste užívali Isoprinosine?
Ja ich beriem 2 deň po 2ks 3x denne, ale môj žalúdok to nezvláda ani probiotika nepomáhajú.
asi tyzden pri covide, mne z nich nic nebolo
mne nerobili dobre uz po prvom pouziti, predpisal mi to dr pocas korony a strasne zle mi po nich bolo, hned som ich vysadila
@mia9999 mňe z nich bolo akosi čudné včera večer asi 2 hodiny potom ako som si zobrala večernú dávku.. Hlava ma začala veľmi bolieť aj na zvracanie mi bolo.. Čo ste po vysadení užívali?
@dianna3571 ja som sa k nemu dostala asi na nejaky siedmy den.. prvych pat dni bolo brutalnych, tak zle mi nikdy nebolo, tam som ale mala ine lieky a tie som prestala po dni a pol uzivat, potom sa mi stav mierne zlepsil, ale stale to nebolo ono, tak mi znamy odporucil toto a ako mi bolo uz o nieco lepsie, tak sa mi stav opat zhorsil. prvu davku som si dala na noc a ked som sa zobudila po 6 ci 8 hodinach na dalsiu davku, mala som pocit, ze na mne lezi spoteny a tazky medved. potom som uz neuzivala nic a nejak ten zvysok dobojovala. samozrejme, po korone som mala nejake zdravotne problemy hlavne s plucami a silnym kaslom, ale to zase ine lieky dali dokopy. kamoska, s ktorou sme mali takmer sucasne koronu, tiez nanho nadavala a jej vraj zabral "kontroverzny" ivermectin, ale nechcem, aby to vyzeralo ako reklama nan. takto pred rokom som to prekonala..
@dianna3571 mnoho ľudí má z neho ťažkosti ako popisujete. Vysadiť, liečiť sa symptomaticky.
@dianna3571 mne pri covide kazal lekar 5 dni a 2x denne 1tbl
môj drobec (4,5r) bral sirup 4x denne 7dní - bol v pohode, nesťažoval sa na nič, akurát veľmi nechcel jesť, ale to bolo skôr boľavým hrdielkom (mal inf.mononukleózu)
@dianna3571 nemozes si vypytat prasky? Tie su lepsie na zaludok.