Ako dlho ste si nechali liečivú fóliu po tetovaní?

taodvedla
24. feb 2021

Ahojte chcela by som sa opýtať ako dlho ste si nechávali tie liečivé fólie na tetovani. Tater mi vravel ze kľudne môžem aj 4 dni len necítim sa v tom confortne plus sa mi tečie farba nieje to príjemné. Ďakujem za vaše rady a skúsenosti.

viktoria1425
24. feb 2021

@taodvedla Po hodine dole,umyť vodou a zajtra nakremovať 🙂 Mám dosť tetovaní vždy som to tak robila aj taterka mi tak vravela,že mam robiť a tetovania su pekne zahojené 🙂

taodvedla
autor
24. feb 2021

@viktoria1425 ďakujem za odpoveď ❤ tiež si myslím ze to bude lepšie keď to dám dole aj pre svoj pocit 😊

hennyinnsbruck
24. feb 2021

Do večera kým som šla do sprchy... Potom len krém 😊

vierocka888
24. feb 2021

Mala som tu fóliu, ktorá sa necháva niekoľko dní ale názov si nepamätám. Mala som ju 6 dni. Po tých 6 dňoch som si ju dala dole a tetovanie krásne zahojene. Predtým co som mala na druhom fóliu len deň a potom umyt, natrieť, mala som problémy s hojenim. Za mňa je teda určite lepsia ta fólia na par dni 😉

taodvedla
autor
24. feb 2021

@vierocka888 tu na tých par dní mam aj ja

vierocka888
24. feb 2021

@taodvedla pre mňa to bolo 100x lepsie hojenie ako bez nej, ale uz záleží ako sa ty rozhodneš. Obe tetovania som mala väčšie, to druhe bolo cele farebné a ozaj sa to lepšie hodilo pod fóliou, lebo tam bola plazma pod tým a krásne to hojilo

taodvedla
autor
24. feb 2021

@vierocka888 aj ja mam veľké vlastne celú hruď a farebne zatiaľ tu fóliu tam mám

diana999
25. feb 2021

@viktoria1425 ja som mala info že pár dní 😀😀 ale tuším som to dala dole po dni