Ahojte chcela by som sa opýtať ako dlho ste si nechávali tie liečivé fólie na tetovani. Tater mi vravel ze kľudne môžem aj 4 dni len necítim sa v tom confortne plus sa mi tečie farba nieje to príjemné. Ďakujem za vaše rady a skúsenosti.
@viktoria1425 ďakujem za odpoveď ❤ tiež si myslím ze to bude lepšie keď to dám dole aj pre svoj pocit 😊
Do večera kým som šla do sprchy... Potom len krém 😊
Mala som tu fóliu, ktorá sa necháva niekoľko dní ale názov si nepamätám. Mala som ju 6 dni. Po tých 6 dňoch som si ju dala dole a tetovanie krásne zahojene. Predtým co som mala na druhom fóliu len deň a potom umyt, natrieť, mala som problémy s hojenim. Za mňa je teda určite lepsia ta fólia na par dni 😉
@vierocka888 tu na tých par dní mam aj ja
@taodvedla pre mňa to bolo 100x lepsie hojenie ako bez nej, ale uz záleží ako sa ty rozhodneš. Obe tetovania som mala väčšie, to druhe bolo cele farebné a ozaj sa to lepšie hodilo pod fóliou, lebo tam bola plazma pod tým a krásne to hojilo
@vierocka888 aj ja mam veľké vlastne celú hruď a farebne zatiaľ tu fóliu tam mám
@viktoria1425 ja som mala info že pár dní 😀😀 ale tuším som to dala dole po dni
@taodvedla Po hodine dole,umyť vodou a zajtra nakremovať 🙂 Mám dosť tetovaní vždy som to tak robila aj taterka mi tak vravela,že mam robiť a tetovania su pekne zahojené 🙂