Ako dlho ste sa zle cítili pri Covide?

carmenuska
23. dec 2020

Dievčatá,ktorá ste si ním prešla....Ako dlho dokopy ste sa zle cítili? Mne je zle už 2,5 týždňa. Na dva dni sa cítim dobre,potom ma znova odrovna neskutočná únava,nechce sa mi,nič nevládzem ,sucho kašlem. Dlho som mala aj hnačku. Iba by som spala. Cítim sa otrasne a neschopná ničoho. Mali ste to tak?

katkabg
23. dec 2020

@carmenuska ojojooooj si este pockas.Ja som zacala s kovidom pred mesiacom.4 tyzdne som nemala ani chut ani cuch.Uz robim sice ale dojdu este namna stavy ked mi je totalne zke pod psa odpadnute.. uz citim co to aj chut mama ale urcite veci este vobec.

ivaa_
23. dec 2020

Pozitívna som od 5.12. A stále ma to drží :(

0silvia0
23. dec 2020

@carmenuska aky ste mali baby prvy priznak? Pride to zo dna na den z plneho zdravia?

3petka
23. dec 2020

@carmenuska ja som mala príznaky od 11.12, pozitívna od 14.12 mala som to na plucach po 4 dňoch mi bolo lepšie akurát potom 2 dni upchatý nos - následne strata duchu. Dnes je 23 čuch mám už zo 4 dni. Akurát stále cítim priedušky a kašlem ale každým dnom sa to zlepšuje. Ja som únavu nepociťovala.

purplelilac
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
purplelilac
23. dec 2020

@carmenuska taktiez mi je zle,od 11.12. Mam pozitivny test,nadcha mi nedokaze prejst,ale uz po 10 dnoch kvapky nesmiem,uzivam momentalne kalobu a vit c,ale aj tak mi je strasne.skoro sa zadycham,cuch sa mi sice pomaly vracia,ale kvoli nadche ma casto boli hlava a som unavena.mam aj lepsie dni,ale zial netrvaju dlho.

elenajezova
23. dec 2020

Ja som stratila čuch pred týždňom. Z ničoho nič. A doteraz ho nemám. Kedy sa mi vráti? Inak trochu upchaty nos, trochu únava. Test mi robili v pondelok, utorok bol pozitívny.

vamajka
23. dec 2020

@carmenuska ja som pozitivna od 1.12 a az dnes co fungujem normalne, ze si nemusim cez den lahnut

pa_tricia19
23. dec 2020

@elenajezova ja od 5.12 nemám ani čuch ani chuť...tak ja už neviem kedy sa vráti...😥

elenajezova
23. dec 2020

To som aj ja zvedavá, kedy sa mi vráti. Ale zatiaľ mam aj občas ešte upchatý nos.

elenajezova
23. dec 2020

Ja som chuť nestratila.

veronice
23. dec 2020

Rvala som do seba vitamin C, D3, colostrum, lactoferrin, monolaurin, do tyzdna som bola fit, bohu vdaka 🙏 aj mam, muz, brat so zenou, vsetkym som dala tieto vitaminy a vsetci do 10 dni ok. Neviem do akej miery tomu pomohli vitaminy ale fakt sme radi ze to tak rychlo preslo. Najhorsie boli prve 3-4 dni

oliviabb
23. dec 2020

@0silvia0 zapojim sa. Mne to zacalo slabsim pobolievanim dutin. To mavam bezne, tak som myslela, ze som len prechladnuta. Na treti den v praci prisli ukrutne bolesti zadku, noh, myslela som, ze mi ich odtrhne. Do toho volala kolegyna, ze je pozitivna. Tak som vedela kolka uz bije

oliviabb
23. dec 2020

@carmenuska
ano, mala. Ono raz je lepsie, raz horsie. Jeden den ta trapi nieco, druhy den uz nie a pride iny priznak a takto dokola. Ja som v 3 tyzdni znovu zacala mat teploty, kasel. Isla som na pretestovanie, kde som uz bola negativna. Doktor mi ale kvoli bolestiam na hrudi dal antibiotika. Do prace som bola schopna ist po 5 tyzdnoch. Teraz som 2 mesiace po covide a na rozdiel od kolegov, ktori to prekonali len mne jedinej nanic. Stale trpim nespavostou, hroznou unavou, zadycham sa a najnovsie ma bolievaju oci. Nikto mi to nechce verit, len moja rodina, ktora to na mne vidi. Neverila mi ani moja kamoska, az kym mi predvcerom nevolala s placom, ze to dostala jej dcera a museli jej davat kyslik. Az teraz pochopila. A takyto su ludia. Prajem nech Ti je cim skor lepsie

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pa_tricia19
23. dec 2020

@miriam11 whaaaaaat🙈 to varenie je asi fakt najhoršie na tom...
Inak, ešte stále ťa doktor považuje za infekčnu a si v karanténe? Ja som už od 4.12v karanténe a mám ju do 31.12 , lebo že keď mám príznaky, tak som stále infekčná...no ale akoze 2,5m trčať doma? 😏