Dobry večer kto z vás bol očkovaný astrou? Ako dlho ste mali teploty? Ja sa liečim roky na vysoký TK a beriem tarku... Vcera sme sa boli očkovať okolo 14.oo po očkovaní v pohode, žiadna bolesť... Ked som prišla domov bolela ma ruka a dala som si studený obklad... No a dnes cely deň sa cítim ako opitá...do obedu mi bolo raz zima, raz teplo a tak som mala 37.8 dala som paralen a teraz mam uz 38.5 a stále ten stav opilosti...
Dúfam, že po 2 dňoch už budem fit...
Ja som mala len mierne zvýšenú telesnú teplotu do 37.2., ale dcéra horuckovala cca deň a pol.
Bola som sa očkovať v sobotu okolo 17h, teplotu som mala od nedele rána do pondelka do rána, okrem toho bolesť ruky, svalstva, hlavy
Ja som bola ockovana v sobotu po 13. V noci teplota do 37,7 ráno 37.1. Po 13 to začalo teplota vyskočila za 1,5 hodiny do 40. Nebolo mi veru všetko jedno. Dnes aktuálne 37,3 a za cely deň som si dala raz 200 Ibalgin a 500 paralen.
Plus hlava to bola iná mnamka.
od soboty v noci do pondelka rána teploty, bolesť hlavy, ruky, slabosť
Ockovali ma 14.2 okolo 8.30 a teplota mi vybehla az v nci okolo 22tej do38.5 a nasledne rano som mala uz len zvysenua celkova slabost taka a potom uz nic, len ma este asi 2 dni bolelo miesto vpichu...
Ja osobne som nemala ziadne vedlajsie priznaky, najdlhsie, co som pocula od kolegov a kamaratiek, od soboty vecera do pondelka rana
Známa mala po 10 hod od očkovania zimnicu,teploty, bolesti svalov trvalo to 2 dni jej kolegyňa úplne bez na čo sa lekárka vyjadrila, že nie je dobré byť úplne bez reakcie
ešte som zabudla zimnicu napísať
Vôbec som nemala horúčku, ani zvýšenú teplotu. Reakcia len hrča v mieste vpichu, bolesť ramena, potom svrbenie a to trvalo skoro týždeň.
A v prvú noc mi bolo akosi cudne na žalúdku, ale to ja mávam, odkedy nemám zlcnik. To ani nemuselo súvisieť.
Ja som bola očkovaná v sobotu o 8:30, celý deň úplne v poriadku a v nedeľu od rána bolesť hlavy, stav ako po riadnej žúrke, k večeru na striedačku zimnica, teplo.. a tiež zvýšená teplota do 38'C. Na ruke mám fľak a ruka ma trochu pobolieva. Inak od pondelka (dnes) rána okrem tej ruky všetko ok.
.. a ešte veľmi ma smädilo ☺️
Mne bola v ten vecer zima ( nie zimnica) teplota max 37,3 a pocit, ako keby na mna nieco liezlo, na druhy den mierna bolest hlavy, ktoru som vyriesila paralenom... Moj brat vecer strasna zimnica, druhy den stav ako pri opici... svagrina v noci zimnica a trochu zvysena teplota, na druhy den velka unava...na dalsi den vsetci uplne ok a spolu sme skonstatovali, ze az take hrozne to nebolo 🙏💪
Jedine co vám poviem je ze očkovať sa môžu len zdraví ľudia a teda ze sa liečite ma vysoký krvný tlak je riziko. Astra zeneca je už aj v Rakúsku vyradená nechcem vás strašiť no neviem ci to bol dobrý krok.
@didazh to je také no v anglickú sú uz 3 milióny ľudí zaočkovaní a zatiaľ nič... Ta pacientka no sestrička co umrela v rakúsku, dostala pľúcnu emboliu... Ked ma niekto koronu u nás na svk, každý jeden či zomiera mladý človek umiera pretože, covid mu spôsobil pľúcnu emboliu.. Ona sa dala zaockovat a možno šla do prace a dostala covid a preto, možno umrela ale keby umrela kvôli astre zeneca tak zastavia aj na svk to a vezmú každého jedného, ktorého zaockovali s astrou a pozorovanie, poprípade by začali kontrolovať ci nemajú emboliu... Ja poznám jedného pána, bol zaočkovaný u nás na svk so Pfizer a zomrel 20 dni po očkovaní na covid, ale nezomrel kvôli očkovaniu... Dal sa zaočkovať a o 5 dní sa nakazil.... Bol to strasi pán a nikde o nom nepísali, lebo ho ani nepytvali... U nas na svk sa nerobi každému pitva co umre na covid
Baby, 1.4. som bola očkovaná astrou, v noci a na druhy den teplota do 39, bolesť svalov, klbov, hlavy, únava. Potom v poho prešlo. A včera sa mi spustilo krvacanie zdola, normálne ako menstruacia, len tu som mala dostať až na konci mesiaca... 😕 Myslite, ze to ma súvis?
@didazh prosim ta nesir hovadiny,ked sa tomu nerozumies. Ludia s vysokym tlakom a kardiovaskularnym rizikom by sa mali prednostne ockovat,pretoze su pri Covide najohrozenejsia skupina. Maju vacsiu nachylnost na krvne zrazeniny, kde pri Covide to hrozi o to viac. A je tam pri Covide aj vyssia umrtnost. Ockovat sa maju zdravi ludia,ale to sa tyka teploty, virozy a soplov. Nie chronickych ochoreni.
asi 2 dni