Ako dlho ste mali bolesti po extrakcii zubu múdrosti?

1. aug 2024

Prosim vas, ako dlho ste mali bolesti po extrakcii zuba mudrosti (dolneho idealne). A ake intenzivne boli tie bolesti? Som 2 tyzdne po extrakcii, bolia ma zuby vedla a horne nad ranou, mierne i dasno. Teplota do 37.5.... Crp negativne, rana bola zapalena ale uz je ok. Len ma zaujima, ake bolesti ste mali, ako dlho cca trvali a kedy sa rana zacelila. Lieky od bolesti nepotrebujem, az tak intenzivne to neboli, ale predsa len mierna bolest je. Viem, ze sa to neda porovnavat a kazdy organizmus je individualny, ale zaujimaju ma vase skusenosti. Vdaka.

zuzkaa1991
1. aug 2024

Pri prvom zube som mala silný zapal museli akútne dat.von na pohotovosti ze netreba antibiotika 🤦‍♀️ vtedy som.brala týždeň auliin kedze po týždni sa mema brat brala paralenn potom.som uz isla k svojej a bola prekvapená ze ma.to stale boli dala mii hhned antibiotika do 2 dni ma presla bolesť
Potomm som isla o par rokov na druhu ale to bolo naplánované bez zapalu tak lenn 2 dni boleli

veronika2316
1. aug 2024

Mne divé trhak horný narasteny divoký ale bolesť možno jeden deň ale aj to mierna

maris5
1. aug 2024

Tyzden som mala silne bolesti. Aj som sa vratila na stomatochirurgiu, citila som hnis, ale povedal, ze nic nevidi. Toto mi zasivali, cize mi neostala diera po zube.

Vsetky 4 mam von, ale kazdy zakrok a liecba boli ine.