Ako dlho ste mali bolesti bedrového kĺbu?

deana100
21. jún 2023

Ako dlho vám pretrvavali bolesti Bedroveho kĺbu.

zojazoja
21. jún 2023

@deana100 3 tyzdne.

simsalabim
21. jún 2023

@deana100 no to zalezi aj od priciny, nie? Kamoska mala bolesti roky, samozrejme sledovane pre artrozu, stupnovali sa a uz ma 2 umele klby.

svetlonos
21. jún 2023

@deana100
4 roky, nemam ani 40. Isla som na masaz s krcnou chrbticou a len okrajovo sa zmienila o bolesti bedroveho klbu. Po 15 minutach masaze som takmer za udla, ze ma niekedy bolel. Masaz som mala este 5 krát. Odvtedy ma uz nikdy nebolel. Bol to len zapaleny sval.
Zalezi vsak od prociny. Ja som mala strach, ze pred 40tkou mam uz opotrebovany klb a netusila som z coho.

cookie29
21. jún 2023

roky... pricina chrbtica a unava... ono zalezi od priciny, moze byt artroza, nejaky zapal, ale moze byt aj obycajna unava...

deana100
autor
21. jún 2023

@zojazoja mňa 7 týždňov a vraj som mala. vyskočeny kĺb ale bolesti pretrvávajú a bez tabletky to nejde. už som v koncoch.

deana100
autor
21. jún 2023

@svetlonos no mňa 7 týždňov boli bez tabletky to. nejde už som v koncoch ani na rengen ma. neposlali a bolesti pretrvávajú stále.

zojazoja
21. jún 2023

@deana100 no ved to sme chceli vedieť...ja som nemala vyškolený kĺb a ani chorý kĺb.. bol to následok jednej bakteriovejchoroby

svetlonos
21. jún 2023

@deana100
ani ja som nemala rentgen. Skuz normalne fiziotetapeuta. On ti bude vediet povedat, ci to je len zapal, ci natiahnuty sval. Mne sa to zhorsilo picas prveho tehu a potom som sa fakt bala ist... Som rada, ze mi to len rozmasiroval a supwr. uz je to cez rok a ani neviem, ze ma bolel.

deana100
autor
21. jún 2023

@svetlonos vyskúšam