Ahojte, kolko vas to bolelo? V pondelok mi vytrhli 8micku hornu, rastla hrozne krivo, isla celkom rychlo, ani mi to nesili.
Stale ma to boli, nie nejak nevydrzatelne stale, ale boli. Doobeda je to lepsie, navecer som si dala pirulu a aj dnes si dam veru. Ako dlho vas to bolelo?
no mne ju v anesteze vysekavali asi pol hodinu, takže riadny masaker 🤣 a bolesť 2 týždne na flectore
Tyzden. A dost silno. Az antibiotika som mala
Mne sekali z kosti cca 50 minút, mala som to aj šité. A bolelo dobré 3 týždne. Flector je dobrý na bolesť
Ja si musím poklopat, žiadne bolesti som nemala, dokonca ani žiadne štichy. Chvalabohu som ju mala krásne narastenu, takze nemuseli ani vysekavat. Zákrok trval nejakých 20 min, plus v tom počítam aj keď mi dávali lokálnu anestéziu. Pre istotu mi dali antibiotiká, ale tie som nepotrebovala vôbec. Len som si robila repikove vyplachy.Ale za to mojej sesternici museli vysekavat a bola vyše týždňa na liekoch, nakoniec sa jej to aj zapálilo.
a odkedy tie repikove vyplachy?
mna bolelo asi dva dni, aj to som mala iba 1 tabletku proti bolesti, potom uz nebolo treba.noa este par dni iba bolest sanky pri zuvani a po tyzdni uz ok. bezproblemove tahanie, osmicka bola iba riadne derava.
Mne tiež pan zubar nesil.. V ten deň to začalo bolieť trosku na večer na druhý deň to bolo o niečo horšie a ďalší deň má už nič nebolelo
Mna to nebolelo ani chvilu, ani ked mi vyprchala injekcia. Ale ja som isla na zakrok s tym ze som ju mala zapalenu, zahnisanu, takze ja som sialene trpela bolestami uz par dni pred zakrokom. Ked mi ju vyrezal bola to neskutocna ulava, tusim prvy den som si dala flector a mala som atb inak nic.