Ako dlho ste krvácali po kyretáži?

iveta6868
21. aug 2020

Mala ste niektorá robeny tento zakrok a ako dlho ste po ňom krvacali?

katarina9593
21. aug 2020

@iveta6868 ahoj mala som ... Nepamätám si presne ale myslím že ten cca týždeň dva....

nelca0510
21. aug 2020

Spinila som tak asi 10 dní slabucko

zuzkaa1991
21. aug 2020

Mozno záleží vktorom tt ja som krvacala normalne 6tyzdnov ako po pôrode resp spinila

dada337
21. aug 2020

Ahoj, mne robili kyret v 8tt a krvácala som iba trošku po zákroku a potom len pár dní slabé spinenie.

iveta6868
autor
21. aug 2020

Ja som mala robeny kyret kvoli neustalemu špineniu v perimenopauze. V utorok som dobrala Duphaston, ktorý som mala nasadeny kvoli špineniu, no nepomohol, v stredu bola robena kyretaž, po ktorej som slabo krvacala tak 2 hodinky , vo štvrtok celý deň nič a spustilo sa to v noci. Dnes som volala lekarovi, takže menzes, ktorý bol vyvolany po Duphastone, že hormony robia svoje , ale že by mal byť o niečo slabši, keďže bola sliznica maternice vyčistena. Je to krvacanie, ako slabšia menštruacia.Neviem, ako to bude pokračovať.

janetinka27
21. aug 2020

@iveta6868 ja som tiez bola na kyretazi minuly tyzden,vysoka sliznica a nepravidelne krvacanie. po zakroku som mala 3 dni slabucke krvacanie, 3 dni slabucke spinenie. potom den vobec nic a potom mi prisla menstruacia.
zeny ktore boli na kyretazi napr. po zamlknutom potrate krvacaju podla mna inak kvoli hormonalnym zmenam.ale my sme boli na kyretazi v prebiehajucom cykle a tam pride menstruacia asi podla cyklu.

iveta6868
autor
22. aug 2020

Moje krvacanie ma priebeh, ako menštruacia, možno o niečo slabšia. Začala som krvacať presne v deň očakavanej menštruacie, 2 deň po kyrete, len som myslela, že krvacať už nebudem, keď som po kyrete.Ešte keď som brala Duphaston v predchadzajucich cykloch, tak mi lekar povedal, že po Duphastone po vysadeni musi odkrvacať sliznica maternice. Tak si tiež myslim, že to sposobili tie hormony.