Ako dlho ste chodili k psychológovi, kým prišiel želaný efekt?

16. apr 2023

Ako dlho ste chodili k psychológovi, kým prišiel želaný efekt? Viem, psychológ za mňa zmenu neurobí, musím ja. Ale to všetko tiez určite trvá a tá zmena nepríde po jednom sedení. Tak koľko to asi môže trvať?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zefyra
16. apr 2023

Asi dva roky, než sa mi polepšilo, pravidelne každé dva týždne.

pribinak
16. apr 2023

Sedenia a terapie u psychologa je beh má dlhé trate. Málokedy stačí len pár sedeni. Väčšinou je to dlhodobý proces

labocca
16. apr 2023

je to individualne, velmi vela zalezi aj od konkretneho psychologa. Ja som chodila pol roka,ked mam pravdu povedat,mne za ten cas velmi sedenia nepomohli a najvacsie sklamanie bolo ked mi po pol roku pani psychologicka povedala,no uz je Vam dobre,dalsi termin netreba🙂. Som zostala riadne zaskocena....
Citila som,ze este by bolo fajn absolvovat par sedeni/popritom sme mali aj vopred dohodnute dalsie terminy. Tak aj to sa stava🙂.

marsmykkok
16. apr 2023

@labocca No zase je otázne, že nakoľko dokáže psycholog pomôcť. Proste sme ľudia, čo sme viac úzkostný, čo sa trápime nad každým problémom a tak a neviem, či sa to dá zmeniť.

mandzula
16. apr 2023

Je to velmi indivudualne. Zavisi od toho, aky problem mas, ci jeho pricina pretrvava, na akeho psychologa natrafis... Na tvoju otazku ti nikto univerzalnu odpoved neda, pretoze kazdy z nas reaguje inak. Ber to tak, ze zacal "ozdravny" proces a to je teraz to najdolezitejsie, na cas sa neupinaj.

patricia_b
16. apr 2023

Ja chodím 4 roky dva krát do mesiaca a máme ešte dlhokánsku cestu pred sebou