Ahojte, ako dlho ste boli na pandemickej pn z dovodu pozitivneho testu? Ja som bola pozitivne testovana 4.1.2021, dnes je to 10den a priznaky mam stále. Posledne 3 dni ma priserne bolia krize a taha sa mi to dole na nohy, strata cuchu a chuti a ktomu nadcha. Na ako dlho ma moze doktorka vypisat? U vas kolko trvali priznaky?
Za odpovede vopred ďakujem ☺️
svokra je uz mesiac pozitivna, uz bola 2x na testoch a stale pozitivna, tak je stale na PN....moja mamina bola 3tyzdne na PN v Novembri koli Covidu
Bola som doma 10dní od testu. Lekárka povedala, že bolesť hrdla a nádcha nie sú príznakom covidu a ukončila mi pandemicku PN
@dominushka23 pozitivna moze byt este dalsie 2 mesiace. Pokial 3 dni za sebou nepocituje problemy tak by sa mala PN ukoncit. Info mam od lekara
@kikushka83 strata chuti a cuchu nie je prekazka na vypisanie- ukoncenie pandemickej PNky. Ak pacient 3 dni po sebe nepocituje zdravotne komplikacie tak je vypisany z PNky.
@kika831 ano to my velmi dobre vieme, ale hygiena jej vzdy nariadila dalsiui karantenu
@kikushka83 ono je to indidivuálne, záleží od tvojej doktorky....ale strata čuchu tvrvá niekedy aj pár mesiacov a ľudia s tým normálne fungujú....pokiaľ si nemala ťažký priebeh a máš do rokov tak doktorka ti PN už môže ukončiť.....pri pretrvávajúcich horúčkach alebo silnom kašli môže doktorka nariadiť ďaľšie vyšetrenia ako napr RTG a PN pokračuje ďalej....
@jessicai ja som tak isto pochodila
@kikushka83 manzel bol asi 20 kalendarnych dni.. ked sa citil zdravy a mal negativny test,ukoncil PN.. ak by ho v stave v akom bol na 10. den PN niekto (lekar) posielal do roboty,nesiel by, co by tam chory akoze robil..
@kikushka83 je to to tvoja vec poznam ludi, ktori boli doma aj 3,4 t a mali len nadchu to vobec neznamena, ze po 10 dnoch musis byt fit a ukoncit PN.js mam uz po karantene a stale som ako zbity pes unavena a to sme ani teploty nemali.Poznam ludi, ktori ukoncili PN a do par dni boli zase doma, lebo nevladali
Od 14.12. do 4.1.. mala som horúčku 8 dní, potom ešte asi 4 dní zvýšenú teplotu a bolesti kĺbov.
@kikushka83 ja som bola mesiac
Ked mas dobru doktorku tak ta výpise za hocičo mamina bola doma celí december. 🙂