Ahojte ako dlho sa vám po pôrode dával tlak do poriadku?? Ja Užívam Ešte stále dopegyt 2x 1 už mám aj po šestonedeli.
Takmer hned po porode, uz v nemocnici ma len kontrolovali, lieky mi uz nemuseli davat
Po druhom porode som po tyzdni bola ok.. Ale po prvom som sa velmi dlho davala do poriadku. Bol to narocny a dlhy porod. U kazdeho je to individualne...
@jessi06 mňa cca do 5 dní po cisárskom. Dali mi ale na úpravu na úpravu tlaku lieky pri ktorých sa nesmelo kojit. Až tie zabrali . Potom ich vysadili na 4 deň že uvidia ako a bolo dobré.
Mne sa nemenil aj pol roka, brala som dlho dopegyt, - tretie tehotenstvo.. potom som.prestala ho sledovať a dopegyt som vysadila, brala som už len magnézium... po 4r od posledného pôrodu som si všimla že mi býva veľmi zle, búši hlava zistila som že mám opat vysoky tlak a to už som teda vyriešila silnejšími liekmi ktoré beriem už podľa dr asi navždy.. nejako to spájam s tým že to začalo v Tom treťom tehotenstve a síce som mala na chvíľu pokoj, tak to proste možno aj súvisi...
@jana_eyre_2 áno moze byt, tak dopegyt už bol slabý.
@jessi06 asi tak nejako ale ja som prestala merať po 2 týždňoch asi lebo som mala pocit že už aj to meranie mi zvyšuje 🤷 to som brala 1 ráno a 1 večer najskôr som vysadila večernú a potom rannú a cítim sa fajn i keď sem tam sa mi hlava zatočí ale to veľmi málo ale ani kontrolné meranie som si nerobila už pre mňa stačilo 4 mesiace každý deň 3 krát 🤦 dokonca aj v pôrodnici mi chodili 3 krát merať aj internista bol za mnou
@jessi06 tyzden cca a bolo vsetko ok. Odvtedy nastastie vsetko oki