Ahojte viete mi niekto poradit?.21.9. 2013 som si podala ziadost na kupelnu liečbu do Kovacovej.Ale dodnešneho dna ziadna odpoved. Som polroka od operacie.Mate niekto skusenosti ako sa dlho čaka na odpoved?.Dakujem za info
Je to dlho, doslo tí z poisťovne že tí to schválili ak áno tak tí mali z kováčovej odpovedať do 5 dni, najlepšie je tam zavolať priamo či tam majú tvoju ziadost a záleží aj či tí tam lekári napísali či je to akútne alebo nie nám napísali že liečbu by sme mali absolvovať do 15.7. Ja som tam volala a nám povedali že v priebehu decembra nám napíšu kedy tak pojdeme
My tam chodíme so synom pravidelne, najlepšie je zavolať priamo do kúpeľov a oni ti už povedia čo a ako. My sme vždy čakali tak 2 mesiace, niekedy aj tri, ale dlhšie nie.
my sme s dcerkou cakali 6 mesiacov. teraz v utorok nastupujeme
nám schválili kúpele v septembri 2014 nastupujeme teraz v marci 2015 🙂
myslim, ze kazdu chvilu mozes cakat, ale zavolala by som mozno na poistovnu... moja mama cakala od podania asi dva mesiace, nakoniec to sice pomotali, poslali kupele Kovacova, nie NRC Kovacova, predlzilo sa to, posielala ziadost znova, muselo sa urgovat ...drzim palce, NRC je top 🙂