Ahojte vedeli by ste mi poradiť zo zubom múdrosti už mi ani neviem ako dlho rastie už je celá polovica vonku pekne ho vidieť ale ešte neni celý veľký ako osmička má byť problém je v tom že sa mi opiera o líce a mám tam odtlačené presne ako mám ten zub 4 bodky červené ako je zub a a taký biely alebo ake miesto okolo a to ma bolí neviem či je to od toho zuba alebo infekcia ďakujem za odpoveď
@pupetko263 daj si ho vytrhnut a je po probleme. Zjavne tam nema miesto a vlastne ved ho nepotrebujes.
@pupetko263 mne z ďasná,v ktorom bol do 30r,sa za tri dni v pôrodnici celý prerezal a vyšiel von skoro do polky,čo som nechápala. A rastie stále na etapy.
@pupetko263 Rastie dlho, roky. Mne začali rásť okolo 25, postupne za tri štyri roky a prerezali špičky. Ak sa pýtaš na čas, tak aj vyše desať rokov rastú. Okolo 30 ma bolelo, ako rástli, mohlo to byť niečo, čo popisuješ. Ale mali dobré miesta a priestor a mám ich ok.
Rastu aj roky rokuce. Mne zacali v 17. Mam 33, 2 su uz uplne prerezane, 1 uz vytrhnuty a poslednemu este troska chyba. Vzdy sa ozvali na par mesiacov, potom par mesiacov klud a tak dokola.
@pupetko263 to stale bude rast, raz castejsie, inokedy raz za cas, je to strasne otravne, mna bolela vzdy cela hlava z toho, lebo mam male usta a ten zub uz nemal miesto vobec...dala som si ho vytrhnut, ked mi sposoboval take bolesti, ze som nemohla usta otvorit..nic lepsie som nemohla urobit faktp
Mne už hádam aj 15 rokov, ono príde čas, kedy zub povyrastie o kúsok a potom zase nič. Až po nejakej dobe sa to zase zopakuje. Ani jeden nemám úplne celý vonku.
@pupetko263 to nebude otlacene, skor nejaka afta abo cosi take...