Ako dlho po laparoskopii cysty nemôže byť pohlavný styk?

katka13543
13. jan 2016

Dobrý deň. Ako dlho po LSK cysty nemôže byť pohlavný styk.? Ďakujem

evittam
13. jan 2016

@katka13543 To sa pýtaš naverejnom fóre? Si sa mala spýtať svojho lekára, alebo lekára ktorý ťa operoval, prípadne toho čo ťa prepúšťal z nemocnice.....

katka13543
autor
13. jan 2016

Prepáčte ale už som na verejnom fore čítala aj horšie veci. Nie konkrétne na tomto ale toto je nič oproti tomu co som čítala ďakujem.

erinne
13. jan 2016

@katka13543
Ahoj, ja myslim ze by s tym nemal byt problem, ak sa uz na to citis 🙂
Mala som tiez LSK pre cystu na konci oktobra a o ziadnych obmedzeniach po op. mi nikto nic nepovedal. Ja osobne som sa na to citila cca tak po tyzdni a nebol problem 🙂

erinne
13. jan 2016

@katka13543
Inak tusim do 3dni po prepusteni z nemocky sa treba hlasit u obvodneho gyn, ked tak sa popytaj tam.

zuzi0911
13. jan 2016

4tyzdne..

erinne
13. jan 2016

@zuzi0911
A to prosim odkial mas tuto informaciu? Asi aj zalezi na tom, co sa presne pri tej LSK robilo. Je ine, ked sa len obsah cysty vypusti, ako ked sa reze vajecnik. V tom druhom pripade suhlasim ze 4t by mohli byt opodstatnene.

zuzi0911
13. jan 2016

3krat som absolvovala lpk..dva krat diag.a raz mi praskol vajecnik..vo vsetkych troch pripadoch robia aj automaticky cistenie maternice ked uz robia zenske veci..preto je tam ta pauza..vsetko vnutro je citlive..a hlavne nachylne na zapal...
@erinne

erinne
13. jan 2016

@zuzi0911
Jasne, po cisteni urcite pauza by mala byt. Dava to zmysel, cistia sliznicu, musi prejst novy cyklus aby sa obnovila. Ja som mala uplne jednoduchu diag. LSK, len sa vypustila "cysta" (neskor sa na histo ukazalo, ze to nebola cysta ale to je ina story), ale nic sa nerezalo necistilo, na 2.den som sla domov. Tam nema byt preco nejake obmedzenie podla mna..

zuzi0911
13. jan 2016

@erinne tiez som isla na druhy den domou..a mala som dg no zaroven ma aj cistili a to este na sale pred mi hovoria aby som vylizila nohy a ja ze naco ved idem na laparku a ona mi hovori ze ako som di myslela ze to prebieha ze sa aj cisti maternica pritom...inak by som o tom nevedela 😄

jaq
19. jan 2016

Ani ja som mesiac nemala pohlavný styk.Veď po laparke pár dni aj krvácate. Ja by som neriskovala po operácií zápal.