Ako dlho môže ukazovať antigénový test pozitivitu?

polariso
6. feb 2022

Prosím ako dlho môže ukazovať antigenovy test pozitivitu. Nam bol kovid potvrdený pcr testom v utorok a ešte dnes nám ukazuje antigen 2 čiarky.

sovica
6. feb 2022

Ak myslíš, domáci Ag rýchlotest, tak dcére ukazoval pozitivitu ešte 8 dni od potvrdeného PCR testu a 10 dní od prvých symptómov. Tá druhá čiarka ale už nebola taká silá, ako keď sme robili prvý domáci test, jeden deň po prvých príznakoch - vtedy bola aj druhá čiarka silná a nabehla okamžite.

polariso
autor
6. feb 2022

@sovica áno domáci AG test. Viem ze je zbytočné už testovať...ale aj tak...napr. včera tam bola mikro čiarka, dnes už silnejšia....ale dávam si do nosa pqmycon a spreje...tak možno preto.

nevenka
6. feb 2022

@polariso syn pozit. AG pred tyzdnom v nedelu,v pondelok PCR test, pozit., testovali sme ho vcera, mal stale pozitivny test, ciarka ale nabehla neskor a slabsia. Pisala som ucitelke, lebo karantena mu skoncila vcera, ze co mame robit. A ze mam zavolat doktorke a co ona povie, ak ukonci karantenu, tak pojde v utorok do skoly. S respiratorom. On bol bezpriznakovy a ja som z piatka s muzom negativna na PCR a dcerka ide este zajtra na PCR...🤔

jamidea
8. feb 2022

@polariso mne 2 mesiace. Preto sa prekonani netestuju.

mkado
14. mar 2022

@jamidea dobry den, 2 mesiace vam antigen vykazoval pozitivitu? A fungovala ste prosim normálne? Dakujem

jamidea
14. mar 2022

@mkado ano, doma som bola cca2tyzdne chora, 1tyzden som sa fyzicky zotavovala a zvykala na bezny rezim. Po 3tyzdnoch doma som bola v praci ,ani som nevedela, ze som bola chora. Vlastne nie, citit nosom som zacala asi po 4 mesiacoch. 🙂 ale to bola delta, nie omicron

ivetafer
24. jún 2022

@jamidea aj mne už 2 mesiace ukazuje ze som pozitívna je to normálne?

jamidea
24. jún 2022