Prosím vás o radu. Mojej lekárke sa neviem dovolať. Mám ôsmy deň covid, úplne bezpriznakovy, mala som trochu sťažené dýchanie, ktoré ale trvalo už oveľa dlhšie pred pozitívnym testom. Možno aj vďaka včasnej liečbe nemám príznaky. Lekárka mi predpísala isopronosine 3x2tbl a suprax. Beriem ich už ôsmy deň. Neviete dokedy ich mám brať? Suprax mám 2 krabičky- v jednej je 7tbl. Nestačí vybrať jednu, keď mi fakt nič nie je??? Aj ten isoprinosine, je potrebné vybrať celý?
Budem vďačná, ak sa tu nájdu žienky, ktoré sa v tom vyznajú. Ďakujem.
@anjelicek26 ďakujem.
Na ten suprax by som si fakt dala pozor. Su to silne atb,vylucovane oblickami a pokial nemas priznaky by som dalsiu krabicu nebrala,pripadne zavolala zastupujucemu lekarovi co dalej. Ale ja nie som lekar,to upozornujem. Len mam skusenost so supraxom a nie zrovna dobru...
@tncka nakoniec som sa dovolala tak mi povedali to isté čo @anjelicek26
Ze nabudúce mi nemusí zabrať a môže sa mi vrátiť choroba.
Ale tiež sa mi to nepáči.... prečo by nemohla stačiť 1 krabička 😐
No asi sa budem držať pokynov lekarky.
Len ma to štve, lebo kojim...
Ano,ked si sa informovala u lekara tak samozrejme dober.
Ja som raz brala iba jednu krabicku Zinnatu, tak mi napisala moja dr., po dobrati za 2 dni zhorsenie stavu a zastupujuca dr. sa cudovala, preco mi dala len 1 krabicu. Tak mi napisala dalsie 2. Vybrala som a zabralo. Ber to dlhsie,...podla mna Ti zabral Isoprinosine, ale doliec to, 7 dni je malo.
Urcite brat pekne vsetko 14 dni... to, ze ti fakt nic nie je, to nie je tak uplne pravda, telo potlacilo priznaky, ale lepsie je to porazit uplne a dosledne. Selen, zinok, C-ko, Dko brat este aj 6 tyzdnov po covide.