Ako dlho je človek po hnačke infekčný?

17. dec 2023

Babka dnes mala hnačky.žiaľ neviem či z jedla, či viróza.pripadá do úvahy aj jedno aj druhé.sú tu virózy bolelo ju cez týždeň brucho, ale čosi včera aj pojedla tažšie na žalúdok a má také slabšie trávenie.deti už virózu prekonali pred 3 týždňami.majú ešte imunitu?syn mal hnačky aj vracal a dcéra iba vracala.sľúbila som deťom, že v utorok tam pôjdeme na noc.manžel bude na večierku takže my pôjdeme k nej a už sme tam dlho neboli na noc.a teraz neviem.ísť neísť?je pravda aj to, že má dosť problémy so žaludkom a u nej sú také tráviace ťažkosti veľmi časté keď je to z jedla aj tam ideme lebo to viem, že sa nenakazia ale teraz neviem.čítala som, že človek takto môže byť nakazlivý aj 2 týždne.ale zas ani na vianoce k nej neísť mi príde dlho.išli by ste už teraz na noc alebo až na vianoce alebo vôbec?manžel mi prv, že nie a teraz že hej keď je viróza vo vzduchu že to aj tak neovplyvnim a že mysli, že sa nenakazua keď len nedávno mali virózu.no dcéra nemala hnačky a babka má hnačky.deti sú menšie 7 a 2.

lienka9
17. dec 2023

Do utorka casu dost.ak to bolo len dnes ,a zajtra bude v pohode by som isla..ved isto umyla wc aj vydezinfikovala kupelku,tak by to malo byt v pohode.

autor
17. dec 2023

@lienka9 ďakujem za odpoveď

autor
18. dec 2023

Nikto nič?nikto nevie poradiť?

autor
18. dec 2023

Nikto nič?nikto nevie poradiť?