Ahojte kočky, chcela by som vedieť, ako dať po dojčení prsia do lepšieho stavu. Kojila som síce len pol roka, ale z mojich väčších B sa stali menšie A. Ale čo je hlavný problém, že stratili pevnosť. Som mladá, takže nechcem mať v staršom veku prsia po kolená :D Čítala som už všeličo a mám už z toho riadny guláš, takže sa chcem opýtať vás, čo vám pomohlo? Na plastiku nemám (keby som aj mala tak toľko za ňu nedám) a tabletkám veľmi neverím, ale ani som ich neskúšala. Antiku si tiež nemôžem dať, lebo mám teliesko. A nepíšte mi tu prosím vety typu "čo by som dala ja za menšie prsia", lebo myslím, že by ste si radšej nechali tie svoje ako vymeniť ich za prázdny dekolt ;) Myslíte si, že pomôže prihrať tak 3-5kg? Som chudá, ale trocha sa bojím, že priberem všade len na prsiach nie :D ďakujem vopred za vaše rady 🙂
@sheila72 asi ťa sklamem, ale na natiahnutú kožu ešte nič iné ako plastiku nevymysleli... žiadne krémy, tabletky, cvičenie, masáže, bylinky, proste nič, len šikovný plastický chirurg... nemusíš si dávať hneď silikóny, existuje aj remodelácia pŕs, kde ti odstránia prebytočnú kožu a tým ti prsia vytiahnu vyššie a nadobudnú aj iný tvar...
bud sa to da same do poriadku,alebo nie,co mozes urobit je kremovat ich a nosit podprdu stale...nic ine asi nezaberie..ja mam A -kojila som 13 mes.a nic sa na nich nezmenilo...😉 nazvacsili sa ako vacsina tvrdi... 🙂 😀
Plastika
Sheila, velmi dobry cvik na posilnenie prsnych svalov: v sede alebo v stoji das ruky nad hlavu, spojis dlane a zapleties prsty. Potom v pravidelnych intervaloch silno tlacis dlane k sebe a uvolnis, opakuj velekrat za den. Cvicenie je dobre vzdy, aj ked do povodneho predkojaceho stavu sa Ti prsia uplne nevratia.
Ďakujem, no to mi bolo zo začiatku jasné, že nejaké tabletky nepomôžu... nemyslím si, že niečo čo je podmienené hormonmy ovplyvnia nejaké byliny. Skôr som si myslela, že možno to pribratie a následné cvičenie by pomohlo, resp.masáže. A už sa vám niekomu stalo, že by sa prsia samé dali nejak do poriadku? :D to aj ja závidím tým, ktorým sa zväčšili, keď vidím tie moje chudiatka, ale samozrejme že uprednostním zdravý vývoj dieťaťa pred kozami.
nepomože nič deti krrasu znničia
@sheila72 pribratím sa ti prsia môžu mierne naplniť ale 100% záruka to nieje. Cvičenie ani tabletky určite nefunguju, jedine silikon pomôže určite 😉