icon

Ako čo najrýchlejšie pribrať 5 - 8 kg?

5. okt 2022

Viete mi niečo odporučiť? Nejaké jedla, alebo niečo čo vám zabralo? Ďakujem dievčatá.

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
autor
5. okt 2022

@fairyprincess tak ja jem, keď je čas, snažím sa tých 4x denne, ale nezjem veľké porcie, mne stačí málo a som fakt najedená. Pomedzi nejaká mlska. Najviac jem večer po 22hej keď spia deti, keďže vtedy sa môžem v kľude najesť.

thereisabear
5. okt 2022

Pizza, hranolky, burger, cola, čokoláda, krémeš, veterník, doboška, zmrzlina, puding, keksy... Nemala by som s tým problém 😅

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
alex49
5. okt 2022

Začni sa pravidelne stravovať a začni cvičiť, na berieš svaly a nie tuk

zuzubb007
5. okt 2022

4 x denne jest male porcie je nic, pomedzi tie porcie by to chcelo nieco kaloricke horalka, cokoladka, oriesky atd., no ja by som pribrala hned pri tom mojom vyzierani sladkosti 🙂

autor
5. okt 2022

@jabadabadu však samozrejme by som cvičila popritom, čiže by to nevyzeralo zle.

dianadd
5. okt 2022

Urcite nejedz to co tu niekto odporucal ze kremese, pudingy, keksy… pribrat sa da aj zdravo, bez toho aby si do seba pchala prazdne kcal s kilom cukru. Jedz “calorie dense food” - orechy, orechove masla, avokado, vyrob si vlastnu granolu z ovs vlociek a orechov a medu, rozne cestoviny s omackou (napr strukovimove ktore maju aj dost bielkovin), kvaskovy chlebik s vajickom a hummusom… alebo pogoogli co jedt v kalorickom surpluse pre inspo. A mozes brat vit B12 na podporu chuti do jedla

lindous
5. okt 2022

Kalorické tabuľky aspoň na nejakú dobu, aby si vedela ako na tom si s príjmom a snažiť sa dostať do kalorického nadbytku - ideálne kvalitnou vyváženou stravou bohatou na bielkoviny a zdravé tuky a ku tomu silové cvičenie s váhami (samozrejme primerane, ideálne také, s ktorými zvládneš 8 opakovaní) ...pravidelné cvičenie mi pomohlo okrem budovania svalovej hmoty aj zvýšiť apetít ... aj keď tiež mám problém s veľkými porciami, preto sa snažím napchať čo najviac kalórií do čo najmenšieho objemu jedla .. už som to sem niekedy tuším písala, ale napr. keď si dám na raňajky kašu, tak nezvládnem zjesť namiesto jedného hrnčeku vločiek dva, ale do toho jedného pridám za lyžicu gréckeho jogurtu a orieškového másla ... nezjem síce dva rožky so šunkou namiesto jedného, ale na ten jeden pridám viac šunky a syr či avokádo ... na desiatu mám rada ovocie, tak pridám ku nemu oriešky ... mám chuť na šalát, pridám do neho tekvicové semienka, pečený cícer, batát .. atď

siska53
5. okt 2022

A preco nejes s detmi? Treba im ist prikladom. Ja som vzdy jedla s deetmi, cize 5x denne, kym sme boli spolu doma. Nie, ze by mi to pomohlo na pribratie.. ale mozno tebe ano.. a jedz aj po tej 22. A uvidis.

macilaci
5. okt 2022
poslednepogo
5. okt 2022

Pizza, mekáč, cestoviny, chipsy, bagety, b12, pangamin, nutridrink, gainer

filipka250
5. okt 2022

Jedz pravidelne, aspon pri obede sed za stolom, neodbiehaj. Dobre su orechy, tvaroh.
A pre tie, ktore pisu, naco to je dobre, tak napriklad zeny pri vyske 167cm sa necitia dobre s vahou 50kg.
Nie je sranda mat rychly metabolizmus, nie je to sen kazdej zeny, ako si mnohe myslia!

diavant
5. okt 2022

Otvor si orechy/semienka a maj ich po ruke stale. Vela kolacov/sladkych buchiet/vianociek a pod - po jedle nie namiesto hlavneho jedla

myrra81
Autor odpoveď zmazal
retep00
6. okt 2022

Ahoj, tak určite v žiadnom prípade sa nenapchávaj s tými blbosťami, čo ti tu radia. Také blbosti píšu len ľudia, ktorí v živote nemali problém s podváhou. 🙂 Je fajn, dať si raz za čas čokoládu alebo hamburger s hranolkami, tebe to nijako extra neuškodí, ale za každú cenu sa s tým nasilu po večeroch nenapchávaj, zbytočne ti bude ťažko od žalúdka, ty nie si zvyknutá jesť veľa. Jesť musiš častejšie a malé , vyvážené porcie aspoň 6x do dňa. Piť proteín a psychicky sa ukľudniť. Neprejedaj sa po 22hod, žalúdok je potom ešte aj ráno zaťažený a necítiš hlad. Zaradiť aj ľahkú fyzickú aktivitu, napr. prechádzky s deťmi, určite ti potom vyhladne. Z doplnkov stravy b12, pangamin, hroznový cukor. Niekto tu spomínal aj kalorické tabuľky, je to dobrá vec, budeš mať prehľad. Držím palce, ja s tým tiež bojujem. 🙂

autor
6. okt 2022

@retep00 ďakujem ti krásne dúfam, že sa rozhybem. Po 2 rokoch od druhého pôrodu sa mi podarilo trošku pribrať z 43 na 47kg, ale ako to príde vie to rýchlo odísť, mám 161cm... Predtým som mávala 55kg, a vyšportovanu postavu.. pangamin, už nejakú dobu beriem skúsim ešte niečo k tomu pridať. A ty sa tiež drž.

nekomfliktna
19. feb 2025

@filipka250 Ahoj,toto je presne moj priklad.rychly metabolizmus,vyska 168 cm a 55 kg.Mozem zjest cokolvek aj koňa 🤣🤣a pridem do roboty a vsetko je fuč 😊😊

janka991
14. okt 2025

Najdôležitejšie je jesť viac kalórií, než telo spotrebuje – a ideálne z kvalitných zdrojov (ryža, cestoviny, mäso, orechy, ovsené vločky...). Plus silový tréning, aby si nepribrala len tuk.
Ja som sa inšpirovala týmto článkom https://www.extrifitslovakia.sk/sk/blog/clanok/...