Prosim poradte co robit aby mi nadcha co najrychlejsie presla a comam robit aby neochorel 5 mesacny syn s ktorym som stale. Vdaka za rady.
davaj si rusku
mne pomahaju vysoke davky c vitaminu-uzivam praskovy cisty z DM, miesam so sodou bikarbona z lekarne (3-4 diely vitaminu C na jeden diel sody bikarbona), ked som prechladnuta, vypijem aj 3-4 gramy rozpusteneho C vitaminu v 5-7 davkach za den. Plus kazdy den pocas choroby jednu tabletku zinku.
Syna ochrani dojcenie, do mliecka idu protilatky choroby, ktoru prekonavas.
Hovori sa, ze neliecena nadcha trva 7 dni a liecena tyzden.....nijake lieky ani kvapky si nedavaj, preplachuj aj 5-krat denne nos so solnym roztokom(maju v spreji v lekarni), a na podporu imunity zvysenu davku prirodneho vitaminu C( a to nielen pri nadche)-citrony, pomarance, surovy cesnak
Ako pisu baby. Ja som si zvlhcovala nos solnymi roztokmi..a ked mas,daj si rusko.
Ja som to sice nerobila a deti nikdy odo mna neochoreli,takze ich asi ochranilo dojcenie.
Ale v tom case som ich nebozkavala na tvar a umyvala som si ruky po kazdom kontakte s vreckovkou.
Naparuj si tvár, do vody daj aj deci soli...rob si vecer, na druhy den by ti malo byt o moc lepsie...dcerke to takto preslo za 2 dni
Odporucame inhalacie/naparovanie nad slanou vodou, prip. kvapnite do horucej vody par kvapiek eukalyptovej silice, ktr je dobre kvapnut aj do aromalampy na dezinfekciu vzduchu. Pozor si vsak davajte na chemicke silice/etericke oleje, ktr. drazia nervovu sustavu a sposobuju migreny. V nasej ponuke najdete pestry vyber 100% prirodnych silic/eterickych olejov. Pri vybere Vam radi poradime.
Do pozornosti by sme radi dali aj eukalytovy balzam, pre deti aj v bio kvalite, ktr. sa natiera na hrudnik, prip. mätovy olej, ktr. ulahcuje vykasliavanie.
@veva111
Treba sa naparovat Nasa rodina to robi s 31bylinami a ked je niekto nachladnuty striekame do vzduchu eukasol z justu pomaha aby sa bacile zabijali a nie prenasali a da saaj dychat www.just.sj pozrite si to tam
Treba oddych, mne napr. staci jedno popoludnie v posteli s dobrym filmom, ci knihou, cajom a len chvilou kludu pre seba 😉
@veva111 nahrievat sa = soluxovat - jediny ucinny, rychli sposob zbavenia sa nadchy a sprej do noda Muconasal plus.