Ahojte mám 23 rokov mám tetaniu a sem tam sa my stáva že mám záchvat a robí my viac menej problém cestovať často takto dostanem záchvat akože nemám problém ísť do Poľska a tak je to kúsok ale priateľ by chcel ísť na ostrov man kde sa pretekajú motorky a tam sa dostať jedine lietadlom ktorým som nikdy nešla a mám strach že by som to nezvládla skratka by som sa zosipala je to predsa len diaľka máte overené typu ako to zvládnuť
@irusa mne sa tetania prejavuje veľmi zlým dýchaním a následne záchvatom a silnou slabosťou je to pre mna extrémne nepríjemne skôr som to brala úplne v pohode lenže raz prišiel záchvat ktorý trval až 5 hodín a od tej doby to neberiem na ľahkú váhu
@kukypink988 no ja mám zrýchlene dýchanie, slabosť, Vysoký tlak a tep nepravidelný aj cez 160...áno neskutočne to obmedzuje v bežnom živote
@kukypink988 pred cestou Diazepam...
@kukypink988 dat si pred cestou neaky benzodiazepiny na upokojenie
Babulky zdravím, boli by ste prosím ochotné vyplnit anonymný dotazník zameraný na tetaniu? Zber dát je súčasťou výskumu VEGA. Veľmi by to pomohlo 🙏ďakujem
jedine sa prekonať a brať to tak, že ak príde , treba predýchať...sama to mám a veru nič príjemné...ako sa ti tá tetania prejavuje ???