Ako často si treba meniť zubnú kefku?

nero19
9. jún 2024

Dobrý deň,
Ako často si podľa vás treba meniť zubnú kefku, pretože poznám niekoho kto vravel že si ju nemenil viac ako dva roky. Príde mi to nechutné a celkom by ma zaujímalo ako vyzerá tá zubná kefka použivaná tak dlho, lebo ja keď si umývam jednou viac ako dva týždne je strapatá a pomaly nepoužiteľná. Stretli ste sa z niečím takým?

vivi2023
9. jún 2024

Má sa raz za 3mesiace a po chorobe.
Keď ju maš po 2 tt strapatu, tak zjavne mega na nu tlačiš a drhneš. Inak by sa neohli štetiny

viestta
9. jún 2024

Kupujem kefky s indikatorom vymeny a ked vyblednu vymenim
A ak sa ti stetiny rozchadzaju po dvoch tyzdnoch tak bud kupujes mizerne kefky alebo mas nespravnu techniku cistenia

svokrinjazykmonika
9. jún 2024

@nero19 to je ozaj nechutné. Ja miniem asi 2-3 obyčajné curaprox za rok. Aj to by sa malo viac. A na sonickej mením každé 3-4 mesiace.
Ale ty asi budeš mať nesprávnu techniku keď z nej za dva týždne urobíš takú šarapatu. Ale to aj môj manžel ju zvykne mať takú čapatú po chvíli. Asi veľa tlačíte na to chlapi.

eliska13
9. jún 2024

@nero19 každé 3 m

peter0123
9. jún 2024

@nero19 keď si umýva zuby raz za uhorský rok môže vyzerať ako nová 😎

ninusa221
9. jún 2024

Keď už vidim že je fakt hrozná ale mám pocit že curraprox kefky sa mi vždy rýchlo zničia oproti ostatným 🙂.

domkakvet
10. jún 2024

@nero19 ked vidim, ze uz nevyzera dobre, ale priblizne je to 2- 3 mesiace.

petracandle
10. jún 2024

@nero19 ale to, že tvoja je po 2 týždňoch strapatá nie je vôbec ma chválenie.. znamená to, že si nevieš čistiť zuby a strašne tlačíš! Prosím vygoogli si o tom niečo myslím to v dobrom. A mením si každé 2m

petracandle
10. jún 2024

@vivi2023 súhlasím, len ma pobavilo to "tt" - vieš, že tt znamená týždeň tehotenstva? 😄

bylinka25
10. jún 2024

Kupujem extra soft, mením po troch mesiacoch, po chorobe hneď.

katinivova
14. jún 2024

Raz za 2 roky si meniť zubnú kefku? Je to dosť nehygienické, ale až si zuby neumýva veľmi často, tak tá kefka narozdiel od tých zubov podľa mňa vyzerá normálne.

laurita285
14. jún 2024

Ak po dvoch týždňoch zdemoluješ kefku tak si nevieš správne umývať zuby a riskuješ odhalené zubné krčky. Gratulujem.

zuzuliennka1
14. jún 2024

mam elektricku, nastavec/kefku menim kazde 3 mesiace, po chorobe hned (synovi tak isto, tiez ma elektricku)

katinivova
14. jún 2024

@zuzuliennka1 aj my tak 🙂

marca12
14. jún 2024

Pouzivam kefku cca 1,5 mesiaca potom uz menim . To musi byt riadny humusak,co meni raz za 2 roky. Aj ked pocula som uz aj pripad,kedy ludia vyvaraju kefky a tym predlzuju ich zivotnost. Uznavam je to ekologickejsie.

dankabetka
14. jún 2024

@nero19 ahoj, u nas menime kefku vzdy po chorobe - takze v zime dost casto detom, inak cca do 2 mesiacov urcite, aj ked nie je " strapata" , mne to nejak neda, pouzivat dlhsie tu istu. Deti maju aj elektricke, mame aj jednozvazkove a aj medzizubne a aj nite...a menime to teda casto... priznavam sa ale o zuby sa snazime naozaj starat poriadne

jeliz59
14. jún 2024

@nero19 ako často? Ja osobne Každý mesiac .....i deťom....po chorobe hneď....