Ako casto a ako treba cistit priestor za usami?
@denkabemommy Ako?
Pouzivam vatove tycinky a podla potreby, priblizne 2 krat za tyzden.
@domkakvet Ako pouzivas vatove tycinky za usami??? Nepisem o zvukovodoch, pozor.
cistim kazdy den, ked som v sprche
Normálne denne pri sprche mydlom...
Navlhčeným vatovým tampónom, potom jemnou servítkou do sucha, ak sa bavíme o bábätku
@tanyag Ved to namocis aj vlasy
@denkabemommy To nepomaha.
@denkabemommy Teraz si zmenila komentar. Nic take nie je v zadani.
Tak je tam možno mykóza a mal by to vidieť lekár
Ja v sprche a potom ešte prejdem tampónom s micelarkou
@denkabemommy Vies co, ty uz ani nepis. Aj vo vedlajsiej diskusii len paniku robis.
😂
a aký je v tom problém, že nemočíš vlasy? veď ak ich nechceš umývať, tak si ich zopni dohora...a tvár si v sprche neumývaš? pri tom si tiež trocha vlasy namočíš, či nie?
@tanyag Nie, tvar si v sprche urcite neumyvam.
Tak potom ja už neviem 😳
@tanyag ani ja
A doteraz si si za ušami neumývala? Nerýpem, len ma zaujíma ako si to doteraz robila
Tvoja otázka je o dospelom či bábätku? Dospelý v sprche denne, vlasy neodpadnu, keď sa namočia 😉 Babo tiez denne. Pri kúpeli a po nom
nijako specialne necistim, nie je tam co drhnut aspon u mna, pri beznej sprche/vani si proste sprchovym gelom prejdem aj za usami, plynule prejdem z krku (tak nejako) 🙂
A to je nejaky specialny priestor ked ho treba specialne cistit?
Viem pochopila som a prejdem vatovou tycinkou za usi.
Keď umývam vlasy, umyjem si aj za ušami. Zatiaľ to stačilo, redkvicky mi tam nenarastli.
Normálne pri umývaní vlasov umyjem automaticky aj priestor za ušami. Nikdy som to špeciálne neriešila, akurát keď farbim vlasy, tak možno vtedy viac sa snažím čistiť, aby neboli zbytky farby.
A čo máš za ušami keď,, nepomáha? Umyť...
Denne