Ako bolia kríže?

4. feb 2023

Je to u každého rôzne? Mňa už dlhodobo boli tak, akoby mi , horeli". Cítim divný tlak len v jednom bode - priamo v strede. Nie je to neznesiteľná bolesť, skôr tupá a čudná. Väčšinou ma bolia keď sa dlho nehýbem a pochopiteľne ráno. Mám to aj opuchnuté. Stretol sa s tým niekto? Bude sa to zhoršovať? Môže to byť aj niečo iné?

autor
4. feb 2023

Mal byť otáznik, bie výkričník

zmrzlinka2021
4. feb 2023

Na vsetky tvoje otazky ti najlepsie zodpovie lekar po potrebnych vysetreniach.

surama
4. feb 2023

Tazko povedat. Mozes mat vyskoceny stavec, pricvaknuty nerv, mozes mat nieco s oblickami. Naozaj ti to vie posudit jedine lekar. Ak ti povedia, ze oblicky su ok, resp. ze tam nic nevidia, tak chod k nejakemu maserovi alebo fyzio, ktory vie napravat a napravi ta. Niekedy naozaj staci len toto a potom kludovy rezim. Najprv vsak bez k lekarovi, resp. na pohotovost.

autor
4. feb 2023

@surama na pohotovosť určite nie, veď to nie je akútne. K lekárovi sa samozrejme chystám, len mam obavy, či to nemôže byť niečo horšie.

surama
4. feb 2023

Ono to velmi boli, ked ti nieco vyskoci a tlaci na nerv. Ale to ja neviem posudit ako je to u teba. Nechces najprv skusit niekoho, kto ta napravi.

jaskolka
4. feb 2023

Môžeš mať vyskocenu platničku, zápal, chronicky namáhať nejakú časť, ale aj zápal obličiek napríklad. Jedine k lekárovi s tým, tu to je len také tapanie, čo ti môže byť

maxxim
4. feb 2023

Je mozné, ze máš posunutú platničku a tá ti tlací na nerv. Mne zabral len jeden liek mimo infuziek... Aflamil