V práci vidím viacero vecí, ktoré ma veľmi hnevajú a iritujú, požiadala som o zvýšenie platu, zatiaľ bez odpovede tak aj z toho som taká nespokojná. Dokonca som uvažovala, že ak mi nevyhovejú, asi sa začnem obzerať po inej práci.
Snažím sa niečo robiť so svojou postavou, upravujem stravovacie návyky a pridala som aj pohyb, ale zase ma len hnevá a demotivuje ako mi ten beh strašne nejde a aké zlé časy mám v porovnaní s mojou veľmi nešportovo založenou mamou. Proste všetko ma vytáča. Keď si toho naplánujem viac, hnevám sa, že mám moc nabitý program, keď som len tak doma, tak ma hnevá, že vlastne dokopy nemám čo robiť, a niečo rozumné už vôbec nie. Typicky ženské stavy. Nemám PMS, som asi v strede cyklu tak myslím že hormónmi to nie je.
Máte niekedy podobné pocity? Ako proti nim bojujete?
Dik za rady.
@amy2807 nie nie, mám 26 rokov a žiadne zistené psychické alebo fyzické diagnózy... A vlastne nemám ani iné vážne problémy v živote
Uvedomiť si to, svoj hnev, je to zlý zvyk a zle sa s tým žije, aj s takymi ludmi, doslova peklo, cim skor si to uvedomit a brať veci inak, na to je plno technik zas.
Upravujes stravovacie navyky- co to znamena? Ak mas malo sacharidov- vyradila si sladke nedajboze aj pecivo, zemiaky a ryzu? Mozes byt podrazdena aj z toho. Nedostatok sacharidov= stres pre telo, zla nalada....
@stvura hneď by som si to s tebou vymenila mám tiež 3 deti ale tie sa cítia urazene keď sa ich opýtam ako sa majú a fungujeme spôsobom, že každý víkend rypem do najstaršieho a jeho manželky kedy prídu vnúčatá, tak by som kľudne brala aj na víkend tvoje akčné deti
@stvura vydatá a bez detí áno 🙂 ale to ti verím že s nimi to máš zaberák, deťom sa zatiaľ vyhýbam 😂😂tiež to vidím tak že to bude asi týmto obdobím upršaným a chladným
@dagmarovita hej veď si to uvedomujem, hnevá ma to a chcem s tým niečo urobiť
@zuzinka888 nie nie, sacharidy som nevyradila. Len si vyberám trošku rozumnejšie možnosti, obmedzila som junkfood, a trošku menšie porcie
Mám po 30ke, 1 dieťa, a mám to podobne všetko ma na jednu stranu hnevá a na druhu si poviem a čo sa trápiť vecami ktoré nezmením. Mne pomáha magnezium a mať čas sama pre seba, keď odo mňa nikto nič nechce. Od začiatku roka sa stravujem low carb, cvicim aby sa mi formovala postava ale nič nie je hneď. Ja som proste taký typ povahy a musím so sebou sa naučiť pracovať a žiť 💁♀️ ešte že muž je kludas a na mojich stavoch sa skôr zasmeje. Asi mám proste horúcu krv, všetko chcem hneď, 100% ne a keď to tak nie je soptím si ma pre seba 😄
@stvura ja mám 32 (ten už je viac menej v réžií svojej ženy), a potom 24 a 23 oni sú v celku samostatný už našťastie VŠ ale chýbajú mi tie časy keď sme spoločne trávili dni čiže, preto by som kľudne prijala nejakú zmenu ale snáď časom pribudnú vnúčatá tak budem sa môcť opäť angažovať
Aj také sú dni🙂mne najlepšie pomôže vyvetrať hlavu šport, so psom dlho von a hneď som kludnejsia
@luccija no s takým škaredým severským počasím to moc ukludňujúce nie je :( napríklad teraz tu prší, fučí aplikácia hlási 9° a vôbec nemám potrebu ísť von
Tak môjmu psovi je jedno čo ukazuje appka🙂ale ja potrebujem chodiť von na vzduch pre mňa to je dolezite
nejdes do menopauzy lebo mne to takto zacalo ze ma vytacal aj vzduch