Ako bojujete s týmito ochoreniami.ja už nevládzem aj keď beriem lieky
Ja síce nemám depresiu, ale možno si tak viac nájsť čas na seba, menej napríklad pracovať, ísť na prechádzku ak sa na to cítiš, alebo sa iba tak vyvaliť na gauči a čítať si niečo. Skrátka treba nájsť niečo, pri čom sa dokážeš odreagovať. Aj keď chápem, že sa to asi ľahšie napíše než urobí. Ak berieš lieky tak to a zrejme riešiš aj s odborníkmi, takže držím palce 🙂. A tiež možno ak si to nechávaš pre seba, tak by bolo dobré sa o tom s niekým porozprávať. Prajem veľa šťastia.😉
Aké lieky berieš ? 😊
@mattina8991 všelijaké antidepresíva antipsychotika a na spanie
@lucia851 ahoj ako dlho si na liečbe a uzivas AD?
@gabcuska17 11 rokov
@lucia851 fitko pravidelne aspoň mesiac a uvidíš.
@misanthropicdann čo uvidím?
@lucia851 celych tých 11 rokov sa zle cítiš psychicky, Alebo je to iba momentálna situácia?
@gabcuska17 je to iba teraz momentálne
@lucia851 Skús si tak zosumarizovať tvoju blízku minulosť ...kľudne si to aj zápis...ja to tak robím aby som určila a pomenovala faktory,ktoré prispeli k zhoršeniu môjho stavu. Už len to poznanie podstaty a jej pomenovanie,môže priniesť svetlo do tvojich dní.
Bola si u psychiatra? Možno potrebuješ upraviť liečbu a znova sa zastabilizovať. Hlavne je zachovať pokoj a relaxovať.bude to dobre uvidíš,veď už si si tým raz prešla zvládla si to,zvládneš to znova 🙂
@lucia851 rozprávaš sa o tom s niekým ?