Neviem, či tu nájdem nejaké pracujúce žienky, ktoré robia aj v noci. Nezvyknem mávať nočné, pracujem na 2 smeny, ale teraz máme moc roboty a 3x do mesiaca mam nočnú. Keďže som neni na ňu zvyknuta, zvládam ju hrozne. Obzvlášť keď to je v takomto intervale, tak sa zvyknúť ani nedá. O 2-3 ráno ma chytí ospalosť ale až taká, že ma boli na hrudi, točí sa mi hlava. Dám si aj magnezium, no bolesť pretrváva. Domov sa ledva ledva dotackám a zaspať ani bohovi. Pomôže mi len tabletka na spanie. Skúšala som aj bez nej, ale to som nespala ešte o 11ej aj keď som mala oči boľavé krvavé. Co mam robiť??? 😪
@lenculienka ak sa ti dá, aj minimálny spánok pred nočnou pomôže, a ráno zatemni okno a urob si tmu (žalúzie, zatemňovací záves).
skús čaje, alebo Dospinox...
@lenculienka neviem aká je povaha tvojej práce. Ja som robila administratívu v nočnej a na začiatku to bolo peklo presne v čase ktorý spomínaš. Myslím že keď ich máš za mesiac tak malo tak si na to ale nezvyknes. Ja som proti tomu bojovala sladkým/cukrom, hlasnou hudbou v kancli, častejším vetraním a sem tam sa prejsť, hoci aj len v tom malom kancli 🙂
Nočnú by mali zrušiť! Veľmi zle pôsobí na zdravie! Robím vo fabrike na linke, je zo mňa unavená chodiaca múmia...
@lenculienka ja robím v zdravotnicve a proste sa oddychovať nedá ale mne veľmi pomáha keď si urobim meditáciu 10min , aspoň na dalšie 2hod.mám zase energiu.a dávala som si aj
L Carnitin ,je to len doplnok výzivy , spaluje tuky , chrani srdiečko atď..a bola som fitt..
Teraz na materskej spím denne len 2hod.už som si zvykla, už ani neviem spať aj keď môžem
20 rokov som pracovala v zdravotníctve.Je ťažké si na to zvyknúť.Aj ja som mala rôzne stavy v nočnej a aj potom doma.Pár krát som si spravila glykémiu s glukomerom,vždy som mala okolo 3,0-4,0 .Dala som si Kofolu alebo Pepsi a aspoň na 2-3 hod. bolo o.k.V zime mi ešte pomohlo vetranie,studený vzduch.
@mirro lenže mne sa zaspať nedá. A keď si dám poobede tabletku na spanie tak by som bola ako mátoha v robote 😔
@zuzzinkaa mame všetky okná otvorené, hudba tam ide na plné, že sa ani nemôžeme rozprávať, chodím sa aj prejsť po dvore. Nič mi nepomáha. Viem, že keď je telo v strese, tak sa chodí častejšie močiť. Ja za tu nočnú idem asi aj 20x.
@lenculienka treba zmeniť prácu ked si nechces zničiť zdravie
@lenculienka tak aby si si to bývanie este aj užila pri plnom zdravi.. nieje vsetko o peniazoch
Ja som robila nocne 12 rokov a na to sa zvyknut proste neda. Robili sme tyzden nocnych, potom poobedne a ranne, klasika. A poviem ti v piatok som uz bola jak vygrcany rezanec na nocnej, bolo to hrozne a tiez som nespavala. Pospi si pred nocnou cez den ak sa ti da