Ako bojovať s ospalosťou na nočnej?

lenculienka
11. sep 2021

Neviem, či tu nájdem nejaké pracujúce žienky, ktoré robia aj v noci. Nezvyknem mávať nočné, pracujem na 2 smeny, ale teraz máme moc roboty a 3x do mesiaca mam nočnú. Keďže som neni na ňu zvyknuta, zvládam ju hrozne. Obzvlášť keď to je v takomto intervale, tak sa zvyknúť ani nedá. O 2-3 ráno ma chytí ospalosť ale až taká, že ma boli na hrudi, točí sa mi hlava. Dám si aj magnezium, no bolesť pretrváva. Domov sa ledva ledva dotackám a zaspať ani bohovi. Pomôže mi len tabletka na spanie. Skúšala som aj bez nej, ale to som nespala ešte o 11ej aj keď som mala oči boľavé krvavé. Co mam robiť??? 😪

januska1905
11. sep 2021

Ja som robila nocne 12 rokov a na to sa zvyknut proste neda. Robili sme tyzden nocnych, potom poobedne a ranne, klasika. A poviem ti v piatok som uz bola jak vygrcany rezanec na nocnej, bolo to hrozne a tiez som nespavala. Pospi si pred nocnou cez den ak sa ti da

mirro
11. sep 2021

@lenculienka ak sa ti dá, aj minimálny spánok pred nočnou pomôže, a ráno zatemni okno a urob si tmu (žalúzie, zatemňovací záves).

deti95060810
11. sep 2021

skús čaje, alebo Dospinox...

zuzzinkaa
11. sep 2021

@lenculienka neviem aká je povaha tvojej práce. Ja som robila administratívu v nočnej a na začiatku to bolo peklo presne v čase ktorý spomínaš. Myslím že keď ich máš za mesiac tak malo tak si na to ale nezvyknes. Ja som proti tomu bojovala sladkým/cukrom, hlasnou hudbou v kancli, častejším vetraním a sem tam sa prejsť, hoci aj len v tom malom kancli 🙂

alguno
11. sep 2021

Nočnú by mali zrušiť! Veľmi zle pôsobí na zdravie! Robím vo fabrike na linke, je zo mňa unavená chodiaca múmia...

ildiko36
11. sep 2021

@lenculienka ja robím v zdravotnicve a proste sa oddychovať nedá ale mne veľmi pomáha keď si urobim meditáciu 10min , aspoň na dalšie 2hod.mám zase energiu.a dávala som si aj
L Carnitin ,je to len doplnok výzivy , spaluje tuky , chrani srdiečko atď..a bola som fitt..
Teraz na materskej spím denne len 2hod.už som si zvykla, už ani neviem spať aj keď môžem

babababka
12. sep 2021

20 rokov som pracovala v zdravotníctve.Je ťažké si na to zvyknúť.Aj ja som mala rôzne stavy v nočnej a aj potom doma.Pár krát som si spravila glykémiu s glukomerom,vždy som mala okolo 3,0-4,0 .Dala som si Kofolu alebo Pepsi a aspoň na 2-3 hod. bolo o.k.V zime mi ešte pomohlo vetranie,studený vzduch.

lenculienka
autor
12. sep 2021

@mirro lenže mne sa zaspať nedá. A keď si dám poobede tabletku na spanie tak by som bola ako mátoha v robote 😔

lenculienka
autor
12. sep 2021

@zuzzinkaa mame všetky okná otvorené, hudba tam ide na plné, že sa ani nemôžeme rozprávať, chodím sa aj prejsť po dvore. Nič mi nepomáha. Viem, že keď je telo v strese, tak sa chodí častejšie močiť. Ja za tu nočnú idem asi aj 20x.

katka5161
12. sep 2021

@lenculienka treba zmeniť prácu ked si nechces zničiť zdravie

lenculienka
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katka5161
12. sep 2021

@lenculienka tak aby si si to bývanie este aj užila pri plnom zdravi.. nieje vsetko o peniazoch