Ako bojovať proti úzkosti? Niežeby som sa ja sám nesnažil ale niekedy mám naozaj hrozné stavy. Som v koncoch. Poraďte niekto niečo.
zeby zaneta?
@gabberman1302 návšteva psychológa by pomohla..
zaujímavé ako by ma všetci radi videli na návšteve u psychológa. lenže toho ja nepotrebujem. aj keď na druhej strane predpokladal som aj príspevky takéhoto typu. nevadí.
@gabberman1302 sám si si stanovil diagnózu /myslím tým ze nepotrebuješ psychológa/. ....co teda riešis?
úzkosť patrí do rúk psychologa - psychiatra
Co je zle na tom ist ku psychologovi?? V dnesnej dobe je to normalna vec, a dokaze to cloveku velmi pomoct..
neuzatvarat sa do seba, pustit si radio, spievat si, ist si nieco pekne kupit, skusit aj nejaky doplnok vyzivy- jar je narocna, napr. magnezium, tkanivove soli. Ja chodim niekolko rokov na jogu.
Na MK sú aj muži? Nevedela som, no poradím ti aby si fakt toho psychológa vyhladal. nieje to žiadna hamba a aj ja chodievam. Len sa snažiť robiť veci, ktoré ťa bavia a robia šťastným. a neuzatvárať sa do seba. byť medzi ludmi a v kolektíve dobrých a príjemných ludí. Držím palce
ahoj,naozaj neviem čo sa deje,,čo ta trapi prečo sa trápiš takou uzkostou,no niekedy pomáha rozprávať a rozprávať.. 🙂