Dobry vecer moj problem je cysticke akne a je mi ztoho uz zle ide oto ze zacalo to par mesiacov po porode od vtedy sa vleciem stym hnusnym cysticke akne do teraz a doslova.......zacala som choidt ku koznej ktora ma rok liecila len maste vodicky,atb maste kazde dva tyzdne antibiotika a nic len sa zhorsovalo..........od koznej som bola odoslana na krcne tam je samozrejme jej manzel krcny ktory mi hned navrhol operciu mandli krcnych ze ich treba dat von ze je to ztoho no ok objednalasom sa na najblizsi termin hovorim si aspon budem mat klud aledo toho som dostala zapal trojklanneho nervu ochrnula mi polovica tvare ale za mesiac aj nieco som sa dostala z toho ale akne stale dokonca mne sa urobi jedno a velke zahnisane bolave lozisko niekto ma posiatu tvar a ja ked mam tak jedno a obrovske vytrcajuce hnusne nieco raz som dosla v takom stadiu ze uz ma rezal aj chirurg na tvary aby to vyslo von od vtedy mam na lici flek a na tom mieste malicke vyrazky no vtedy to uz bol druhy rok ale brala som aknenormin kt.mi dr.napisala ale len 20mg na den mne to nerobilo nic ani suche usta ani nic...........zmenila som koznu nova kozna mi hned zdvyhla davku na 50mg na den aknenormn ale tie hnusne bolave vredy sami robia stale dobacovala som tak ze ta druha kozna ma svoju taku kozmeticku ktora to vie vycistit veru aj vie ale ja beriem 9 mesiacov aknenormin z toho asi 3 mesiace beriem 50 mg na den aknenormin a stale sami to robi ta jej kozmeticka mi dnes vycistila tu vyrazku ktora sami zasa urobila a povedala ze ma uz nechce vidiet aby som uz nechodila akoby som si tie vyrazky robila sama ☹ aj druha ozna povedala ze mi nevie dat rady priznala sa sama tak o mesiac som objednana do svidnika k primarke zelenkovej vraj je dobra ale mne ked uz 3ja ludia povedia ze nevedia co somnou som zufala pozna niekto takyto pripad?no a este som dnes bola u gynekologa kedze to zacalo po porode som si myslela ze mam rozhadzane hormony napisal mi antikoncepciu chloe na 3 mesiace a potom mi povedal ze mi naise nieco ine vraj to len dopomoze k zlepseniu ale ze on si mysli ze to mam zo stravy teda nepravidelna strava mne maly do roka dost vystrajal aj som velmi ychudla a od vtedy to mam teraz som uz v pohode aj vaha aj viac kludna aj maly ale stale to mam a este ta kozmeticka sa na mna vyzjapala ze to je z vnutra ze mam nieco vtele co mi robi take vyraky ale da sa to povedat normalne a nie ze uz mi tu nelezte a atd ☹ ako by ste postupovali vy????????????????????????????mam obavy ze mi uz nik nepomoze aj k obvodnemu idem ale otom silne pochybujem ze mi pomoze ked uz dve kozne nevedia si dat somnou rady budem rada ked sa ozvete a este nema niekto skusenosti s laserom na akne????ako plet vyzera po????dakujem
Ahoj skus jest nechtik lekarsky zvnutra tie kvietky certve.Neeviem co babske by som este poradila....
@emka13 ahoj no bola som u nej uz 3 x dala ma na las scaner aj biolampa aj dusik pomohlo to ale boli sme na dovolenke a zasa sa mi urobio obrovsky pukel ktory mi uz prepichla opat povodna kozna kedze dostat sa k zelenkovej je problem teraz 15teho tam idem zasa som objednana pukel trocha klesol tyzden som noisla taky priesvitny naplast od koznej aby to vytiahlo von a dala mi belogent krem vies ja uz 2 roky beriem aknenormin a mne neako nezabera a to uz som toho vystriedala vselico krvne testy mam ok tak nechapem kde je poroblem
@emka13 keby som na ten laser a vsetko ostatne chodila kazdy den tak urcite mam uz svaty pokoj ale neda sa to som doma na MD a nemam komu dat maleho kedze svokrovci a moji rodicia robia a celkovo aj keby uz boli na dochodku tak sa to proste neda chodit kazdy den tankovat kazdy den je tiez nieco ale s primarkou som sa dohodla raz tazydenne absovovat laser lampu a dusik tak sa to zlepsovalo ale na dovolenke sa zhorsilo a to tak ze som musela ist k svojej povodnej takze ked 15teho pridem k primarke zelenkovej tak jej poviem co a ako ona je jedina moja nadej v ktporu verim ze on mi fakt uz pomoze vzivote som nemala take problemy ale teraz ked sa mi urobil ten pukel hned som to riesila a sla ku koznej tym padom sa to aj rychlejsie hoji ani si uz z toho nic nerobim ale vadi mi to tv ar je tvar a ty emka skym chodis alebo s akym problemom ku koznej zelenkovej?????oédkial si?ja som so sniny
ahojky chodíme tam s dcérkou ...má atopický ekzém. tiež sme už boli 2x. zatiaľ ten ekzém udržujeme ako tak v norme. uvidíme čo bude ďalej. nastupujeme do škôlky tak sa toho bojím.
ahojky ako si dopadla u doktorky Zelenkovej ? pomohla Ti? my sme tam tiež teraz začali chodiť...preto sa pýtam