Akné v oblasti sánky

kvetinka_123
22. jún 2019

Ahoj dievčatá. Chcem sa spýtať na problémy s akné, ktoré mi už dlho pretrvávaju. Ide o akne v oblasti sanky, krku a líc. Kde môže byť problém? Počula som, že to môže byť alergia alebo helikobakter. Možné je však, že by mi problémové osmičky, ktore sa mi stále tlačia a tlačia mi aj na nerv ktorý je prepojený s uchom? Mám neustále praskanje v usiach pri prehltani a celkovo citim bolesť a napätie v tej oblasti. Ďakujem.

arcticcode
22. jún 2019

Vek a ostatne veci? Bez toho ti nikto nic nepovie. Akne moze mat milion pricin.

bobo1983
22. jún 2019

Kludne moze byt...ja som jeden cas mala akne ako ty, okrem lic...tiez som nevedela, co by mohlo byt pricinou...zdravo som sa stravovala, sportovala, stres ziadny a pod. V tom obdobi sa mi zmenil zubar (stara zubarka isla do dochodku)...poslal ma na rtg, aby vedel, v akom stave mam zuby...ako uvidel snimok, zostal zhrozeny, lebo pod kazdou plombou som mala kaz...nic ma nebolelo, chodila som pravidelne na prehliadky, tak som bola nemilo prekvapena...no ako mi zacal postupne robit zuby, akne mi zmizlo...takze kludne to moze byt aj tvoj pripad...

kvetinka_123
autor
22. jún 2019
arcticcode
22. jún 2019

@kvetinka_123 to je este kvazi puberta. Ja mam 26 a akne sa mi robi ked zerem debiliny (sladkosti a pod), ked uzivam fitnes stravu a vela bielkovinami a len zdravymi tukmi, nemam akne ani sracku. Ale moze to byt aj hormonalne, tazko povedat. Co si na to davas?